; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marlene favela

Marlene Favela este însărcinată. Cum a dat vestea actrița din „Pasiune și putere”

21 April 2019

Actrița de telenovele Marlene Favela așteaptă primul ei copil, alături de omul de afaceri George Seeley. Vedeta a dat această veste prin intermediul publicației People en Espanol.

La jumătatea lunii ianuarie, Marlene Favela a călătorit din Mexic în Australia pentru a participa în telenovela „Legea iubirii' („Por amar sin ley'). Actrița avea în plan să stea în țara sa natală o lună și jumătate, însă înainte de a se întoarce în Australia, acolo unde locuiește cu soțul său George, vedeta a aflat că este însărcinată.

Vestea a luat-o prin surprindere pe actriță, care cu câteva săptămâni în urmă renunțase la toate metodele contraceptive pentru a putea îndeplini dorința soțului său de a deveni tată, după ce au împlinit un an de căsătorie.

„Nici măcar nu mă gândeam la asta! Este un cadou de la Dumnzeu. Nu mă așteptam, mai mult decât atât, nu îmi venea să cred. Soțul meu este cel mai fericit din lume', a declarat actrița pentru People en Esspanol.

În urmă cu câteva zile Marlene a ajuns la 3 luni de sacină și mărturisește că abia acum încep simptomeșe sarcinii și, chiar dacă corpul său este în schimbare, se bucură din plin de această etapă a vieții. 

„Am început să am grețuri. Deja îmi simt burtica voluminoasă', a precizat Marlene.

„Nu știu dacă sunt sau nu sunt mamă (încă), pentru că momentan nu am copilul fizic alătri de mine, însă mă simt mamă pentru că deja sunt îngrijorată și preocupată ca bebelușul meu să primească alimente sănătoase, fructe și legume, nimic curd însă. Mă simt deja foarte protectoare cu bebelușul meu', a încheiat Marlene.

 

Frumoasa actriţă mexicană Marlene Favela (42 de ani) şi iubitul ei, afaceristul cu origini libaneze şi cetăţenie australiană George Seely, au făcut pasul cel mare pe 16 decembrie 2017. Conform peopleenespanol, nunta a avut loc în statul mexican Querétaro, mireasa a purtat două rochii create de designerul Rosita Hurtado (una pentru ceremonia care a avut loc într-o grădină şi alta pentru petrecere), iar tortul a avut 8 etaje. Printre invitaţii lui Marlene s-au numărat prietenii ei, Jomary Goyso, Luz García şi Ana Patricia Rojo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare