; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marlene Favela e gata de muncă după atacul cerebral

04 September 2012

Actriţa Marlene Favela s-a recuperat foarte bine în urma atacului cerebral şi a operaţiei pe care suferit-o de urgenţă acum două luni şi a semnat cu o nouă casă de producţie, Telemundo, anunţă peopleenespanol.com. Marlene a stat câteva săptămâni în casa ei din Miami şi a fost îngrijită în permanenţă de către iubitul ei, modelul de origine israeliană, Guy Davidyan, şi de către mama ei, iar de curând s-a afişat la o gală în Mexic, unde a arătat impecabil.

Tot ce simt în acest moment este recunoştinţă pentru Dumnezeu, pentru fani, pentru toţi toti cei care mă înconjoară şi care mi-au fost alături, care mi-au zis cuvinte frumoase, care mi-au scris. Nu pot decât să le mulţumesc', a declarat Marlene.

Pentru că se simte bine, actriţa vrea să se întoarcă cât mai repede pe platourile de filmare. Ea a semnat cu cei de la Telemundo şi a primit un rol în telenovela El Rostro de la Venganza', care e difuzată în prezent în SUA. S-a zvonit iniţial că o va înlocui pe Elizabeth Gutierrez, protagonista, însă Marlene a primit doar un rol secundar.

Gutierrez a părăsit de curând distribuţia acestei telenovele, însă nu se ştie motivul adevărat. S-a zvonit că ar fi însărcinată, dar şi că William Levy, iubitul ei, ar fi atât de gelos încât nu mai suporta să o vadă în scene fierbinţi alături de actorul David Chocarro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare