; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marlene Favela 1

Marlene Favela, din „Pasiune şi putere”, este o mare petrecăreaţă

13 March 2017

La cei 40 de ani ai săi, Marlene Favela, pe care o vedeţi la Acasă în rolul capricioasei Nina din telenovela „Pasiune şi putere”, trăiește la maximum fiecare moment. Paparazzi sunt mereu pe urmele ei şi o surprind în tot felul de ipostaze, care fac deliciul tabloidelor.

Recent, telenovelista a fost fotografiată alături de noul ei iubit, un afacerist pe nume George Seely, foarte tandri unul cu celălalt, etalându-şi corpurile bine lucrate în valurile mării. George a fost cel care a ajutat-o pe Marlene să uite de fostul ei iubit, Guy Davidyan, care i-ar fi fost infidel, spun cei de la tvnotas.com.mx.

Actriţa, care nu a făcut un secret din faptul că-şi doreşte să devină mamă, şi actualul ei partener îşi petrec mai tot timpul împreună şi pleacă, de câte ori au ocazia, în călătorii. Cea mai recentă excursie a lor a fost în Peru, Marlene urcând mai multe fotografii de la faţa locului pe contul ei de Instagram.

 Vezi galeria foto >

Nu toate ipostazele în care este văzută Marlene sunt însă simpatice. Site-ul tabloid www.tvnotas.com.mx a urcat un filmuleţ în care actriţa bea alcool alături de prieteni la o petrecere, dată de Marlene chiar în apartamentul ei. Supăraţi din cauza zgomotelor, dar şi a mirosului pătrunzător de marijuana, vecinii ar fi chemat la un moment dat poliţia.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare