; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marlene favela

Marlene Favela a anunțat când va reveni pe platourile de filmare

15 January 2021

Marlene Favela a rămas activă în mediul online, deși în 2020 nu a mai avut proiecte televizate. 

Într-un vlog postat zilele trecute pe Youtube, actrița a povestit ce rezoluții și dorințe are pentru anul acesta, dar și când are de gând să revină pe platourile de filmare. 

„Am primit suficiente propuneri atât în Mexic cât și în străinătate și analizez care ar fi cea mai bună opțiune', a dezvăluit Marlene Favela. 

 Mai mult, aceasta a menționat că în curând va avea o surpriză pentru fanii săi. Este foarte posibil ca actrița să fi stabilit deja care va fi următoarea telenovelă în care va juca: 
„Trebuie să fie ceva care să mă motiveze, să merite cu adevărat și să mă facă să cresc ca actriță. Deci acesta este un alt scop al meu din acest an, să mă întorc pe platourile de filmare, în televiziune. Și cred că în curând voi avea o surpriză pentru voi', a mai spus ea.
 

Pe lângă telenovele, Marlene se dedică și afacerilor

 
În 2020 actrița și-a lansat un business în domeniul hainelor cu prima sa colecție vestimentară pentru femei și, spre finalul anului, o colecție de păpuși realizate manual în Mexic, în onoarea fiicei sale, Bella. 
Pentru 2021, Marlene a anunțat că va lansa prorpia linie de produse cosmetice, dar și propria companie de producție. Companie de producție care se va axa exclusiv pe realizarea de conținut pentru rețelele de socializare. 
De asemenea, actrița dorește să lanseze și o fundație care scopul de a-i sprijini pe tinerii care nu au locuință. 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare