; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toni ionescu

Mârlanu’ se întoarce în echipa Trăsniților

10 August 2018

Din această toamnă, odată cu începerea noului sezon, fanii serialului „Trăsniții' vor avea parte de o surpriză. După o lungă perioadă, actorul Toni Ionescu a decis să revină pe micile ecrane, continuându-și rolul cu care a reușit să îi cucerească pe telespectatori de-a lungul anilor.

Mârlanu este gata să descrețească frunțile celor care urmăresc Prima TV și să își încânte publicul. Cum filmările au început deja, Toni Ionescu ne-a spus:

„Pentru mine revenirea în televiziune a fost o chestie normală. Prima zi de filmare am avut senzația că alaltăieri am fost la muncă, am avut o pauză și m-am reîntors să filmez în platou. Pot spune că mi-a fost extraordinar de dor de operatori. Ei au fost și sunt primul meu public, ei sunt azimutul meu. Dacă vreo scenetă, vreo glumă mi se pare ca nu va avea impactul dorit, eu cu ei verific. Îi văd la cameră, râd sau nu râd. De ei mi-a fost cel mai dor.'

Toni şi-a început activitatea artistică în emisiunea “Chestiunea zilei” şi a continuat cu comedy-show-urile “Tilică, steluţă de cinema”, “Pitici şi tătici”, “Trăsniţi în NATO“, unde a interpretat rolul unui sergent autoritar, incult şi grobian, și, nu în ultimul rând, în serialul Trăsniții, unde a continuat aventurile lui Mârlanu.

 

Producția românească Trăsniții, difuzată de Prima TV, s-a bucurat de un succes remarcabil de-a lungul timpului. În anul 2015 a fost desemnat, de către Guinness Book, cel mai longeviv sitcom din lume, iar în urmă cu un an, distribuția serialului a atins un număr record de peste 18.000 de ore de filmare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare