; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mark Tacher nu are nimic de împărţit cu Sebastian Rulli

Mark Tacher nu are nimic de împărţit cu Sebastian Rulli

07 January 2015

Actorul Mark Tacher (st.) a revenit la gânduri mai bune faţă de colegul său de breaslă, Sebastian Rulli (dr.), de când a terminat relaţia cu vedeta TV Cecilia Galliano (centru), în toamna anului trecut.

Mark Tacher nu are nimic de împărţit cu Sebastian Rulli

În timp ce a fost împreună cu Cecilia (fosta soţie a lui Sebastian) Mark a apărat-o pe aceasta de fiecare dată când a avut ocazia. El a susţinut-o în timpul procesului pe care Cecilia l-a avut cu Sebastian pentru o maşină de lux, spunând că acesta din urmă îi aduce acuzaţii nefondate partenerei sale (cum ar fi faptul că prezentatoarea nu a stat în spital din cauză că a fost bolnavă, ci pentru că şi-ar fi făcut operaţii estetice).

După ce s-a despărţit de Cecilia, Mark a spus că nu a avut niciodată ceva împotriva lui Sebastian.

Nu avem ce să ne reproşăm. Nu există nicio problemă între noi', a spus Mark, citat de esmas.com.

Tabloidele mexicane au scris, însă, că Mark chiar i-ar fi cerut scuze lui Sebastian pentru că l-a atacat verbal de mai multe ori, în trecut.

În prezent, Sebastian Rulli trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Angelique Boyer, în timp ce Mark s-a axat pe muncă pentru a uita de Cecilia, pe care a iubit-o foarte mult şi de care s-a despărţit din cauza programului încărcat pe care îl aveau. Astfel, Mark filmează în prezent pentru telenovela Qué te perdone Dios', alături de Rebecca Jones şi Zuria Vega.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare