; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mark Stam & Vanotek CsD

Mark Stam, invitat la concertul Carla’s Dreams – „Nocturn”, pe 18 mai, la Romexpo

05 March 2019

Carlas Dreams se pregătește de primul concert de anvergură, care va avea loc pe 18 mai la Romexpo. În cadrul show-ului „Nocturn', următorul invitat este Mark Stam, artist, dansator, coregraf și compozitor din Republica Moldova, care s-a făcut deja remarcat pe piața muzicală din România prin piesele „Doar noi', în colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul „Vina mea' și „Impar', un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio și #1 pe Shazam.

„Sunt super entuziasmat și fericit să cânt în deschiderea concertului „Noctur' al celor de la Carlas Dreams, un proiect muzical pe care îl respect enorm, deci pentru mine personal va fi o dublă plăcere. Se anunță multă muzică, multe culori și multă emoție. Ne vedem acolo!', a declarat entuziasmat Mark Stam.

Primul invitat al show-ului „Nocturn' este Vanotek, DJ și producător român, cunoscut în Europa de Est, cu show-uri și piese în topurile radio și TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek, „Tell Me Who', „Back to Me' și „Love is Gone' au atras atenția Ultra Music, renumita casă de discuri din Statele Unite ale Americii.

Cel mai recent single Carlas Dreams, „Luna', a depășit 21 milioane de vizualizări pe YouTube și este pe locul 1 în topul radio din România. Single-ul „Luna' este a șasea piesă din proiect, precedată de „Karma', „Ca Benzina', „Praf de stele', „CRV' și „Regina goală'.

Carla’s Dreams a susținut 3 concerte sold out la Arenele Romane, în ultimii 3 ani: „NGOC', „Monomaniac' și „Antiexemplu'.

 

După o noapte care a durat 200 de zile. Din istorii create din umbre pe străzi. A aparut NORCTURN. Cel mai mare concert CSD din România!  18 mai. Romexpo.' au spus Carlas Dreams.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, Casa de Balet și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

 • – earlybird: 280 lei Cat A, 149 lei Cat B, 69 lei Cat C, 49 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing
 • – presale: 300 lei Cat A, 159 lei Cat B, 79 lei Cat C, 59 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing
 • – la intrare: 320 lei cat A, 170 lei Cat B, 100 lei Cat C, 70 lei Cat D
 • Oferta earlybird este valabilă pentru primele 500 de bilete.
 • Categoria A – cu loc pe scaun în tribuna VIP. (doar 200 de bilete)
 • Categoria B – fără loc, în fața scenei
 • Categoriile C si D – în spatele categoriei B, fără loc

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

 • La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.
 • * Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C si D și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • * Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate
 • * Concertul are loc în aer liber pe Platformele 12 si 13 de la Romexpo. Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert.
 • * Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent United, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare