Homepage  / Articole

Mark și Lexie se împacă în „Anatomia lui Grey”?

Mark și Lexie se împacă în „Anatomia lui Grey”?

de Redactia Tvmania

În sezonul opt, care este în curs de difuzare în State, Mark Sloan (Eric Dane) și Lexie Grey (Chyler Leigh) nu mai formează un cuplu, ba mai mult, el are un copil (fiind tatăl fetiței lui Arizona- Jessica Capshaw și Callie- Sara Ramirez), iar ea este într-o relație cu un alt doctor- Jackson Avery (Jesse Williams).

Cu toate astea, TVmania a mai scris despre posibilitatea ca Mark Sloan și Lexie Grey să preia ștafeta, în viitoarele sezoane ale serialului, de la actualii protagoniști Meredith (Ellen Pompeo) și Derek (Patrick Dempsey).

Zvonuri cum că cele două personaje vor forma din nou un cuplu au început să apară printre mesajele de pe forumurile americane dedicate serialului cu doctori, scrie tvguide.com.

Se pare că sentimentele lui Mark nu vor scăpa neobservate de mama lui Jackson Avery, care va apărea în episodul de săptămâna aceasta, difuzat în State (episodul cu numărul 4 din sezonul opt, n.r.).

„Jackson este conștient de ce se întâmplă și se poartă ca un om matur, fără să fie obsedat de asta”, a declarat Jesse Williams despre personajul jucat de el în „Anatomia lui Grey”.

„Jackson învață că nu poate controla totul în jurul lui. Totuși, Mark stă la locul lui și asta este o treabă admirabilă din partea lui. Lui chiar îi pasă de Jackson, atât ca student, cât și ca medic”, a mai explicat Williams.

De la începutul lui octombrie, TVR 1 a început să difuzeze sezonul şase al serialului, în fiecare zi de marţi, de la ora 21.00, câte două episoade (cu excepţia zilelor când se joacă meciurile din UEFA Champions League, atunci fiind difuzat un singur episod).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton