Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mark Salling, starul serialului „Glee“, a murit. Avea doar 35 de ani

Mark Salling, starul serialului „Glee“, a murit. Avea doar 35 de ani

de Redactia Tvmania

Mark Salling (35 de ani), cunoscut pentru rolul principal pe care l-a avut în serialul „Glee”, a murit. Potrivit presei de peste ocean, acesta s-ar fi sinucis. Tânărul actor ar fi așteptat sentința într-un proces de pornografie.

„Mark Salling a murit în dimineaţa zilei de 30 ianuarie. A fost o persoană blândă şi iubitoare, care făcea tot ce-i stătea în putinţă pentru a se revanşa pentru greşelile grave şi erorile de judecată din trecut“, a declarat avocatul actorului pentru publicația Entertainment Weekly. 

Potrivit celor TMZ.com, corpul actorului a fost descoperit lângă locuința sa din California. Actorul a mai avut o tentativă de sinucidere în vara anului trecut, însă a fost salvat de colegul său de apartament.

Principalul motiv al gestului ar fi faptul că actorul risca până la 20 de ani de închisoare. Sentinţa definitivă urma să fie dată la începutul lunii martie. 

Actorul  Mark Salling a devenit cunoscut grație rolului său din serialul „Glee“, difuzat de televiziunea Fox în perioada 2009-2015, interpretând rolul lui Puck, un jucător de fotbal, care-şi dezvăluie o latură mai blândă când se alătură clubului Glee.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton