Homepage  / Vedete străine

Vești proaste pentru fanii francizei Marvel. Mark Ruffalo nu va juca în „Captain America: Brave New World”

Vești proaste pentru fanii francizei Marvel. Mark Ruffalo nu va juca în „Captain America: Brave New World”
9

de Andreea Hentea,

Aflat la Festivalul internațional de film din Santa Barbara, actorul s-a exprimat greșit cu privire la revenirea lui Hulk în franciza Marvel în „Captain America: Brave New World”. Recent, el a primit însă o stea pe Aleea celebrităților de la Hollywood, fiind călduros lăudat de regizori și de colegi.

Mark Ruffalo nu va juca în „Captain America: Brave New World”

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri despre cariera sa organizată la recentul Festivalul internațional de film din Santa Barbara, Mark Ruffalo a părut să confirme că va juca din nou rolul uriașului Hulk, în filmul Marvel „Captain America: Brave New World”.

Întrebat de moderatoare dacă va apărea în filmul din 2025, Ruffalo a dat din cap și a spus: „Da”. Întrebat, apoi, dacă are voie să vorbească despre viitorul rol, el a confirmat din nou și a spus că „Va fi grozav!”, a relatat variety.com.

Din păcate, așa cum a reieșit din mai multe surse, Ruffalo nu va juca, de fapt, în „Captain America: Brave New World”.

Mark Ruffalo nu i-a spus soției despre tumoarea pe creier Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

După cum s-a dovedit ulterior, actorul confirmase doar că filmul se va face, nu că va apărea în el. Cu toate acestea, scurta confirmare a lui Ruffalo a devenit virală pe rețelele de socializare în ziua următoare, mai ales că fanii se așteptau ca Harrison Ford (care îl va interpreta pe președintele Thaddeus „Thunderbolt” Ross în film, alături de super-eroul titular jucat de Anthony Mackie) să se transforme, de asemenea, în Red Hulk.

E adevărat, studiourile Marvel nu au confirmat, încă, această evoluție a intrigii, iar când Harrison Ford a fost întrebat – astă vară – dacă va deveni monstrul furiei purpurii, a întrebat inocent: „Cine este Red Hulk?”.

Ce ar face Mark Ruffalo dacă Hulk ar avea filmul lui

În cadrul aceluiași festival de la Santa Barbara, Mark Ruffalo a fost rugat, de asemenea, să povestească pe larg despre Hulk și alter-ego-ul său blând, Bruce Banner.

El a spus că i-ar plăcea să găsească o modalitate ca cei doi să nu se mai afle în război unul cu celălalt și să trăiască împreună ca o entitate armonioasă. Este exact ceea ce Ruffalo i-a răspuns, de altfel, șefului studiourilor Marvel, Kevin Feige, după ce acesta l-a întrebat: „Ce ai face dacă ai avea un film separat cu Hulk?”.

Mai precis, Mark Ruffalo i-a spus acestuia: „Aș vrea să-l transform dintr-un nebun furios într-un personaj armonios”, a spus Ruffalo. Feige a ripostat: „OK, vom face asta pe parcursul a patru filme, dar nu vom construi niciodată un film doar despre Hulk”. Ruffalo a adăugat către public că „nu vrea să strice cheful nimănui, dar că așa ceva nu se va întâmpla”.

Mark Ruffalo a primit stea pe Aleea celebrităților

Talentatul actor care a stârnit recent admirația prin rolul de excepție din „Sărmane creaturi”, al versatului avocat Duncan Wedderburn (care i-a adus o nominalizare la Oscar și una la Globul de Aur), a primit recent o stea pe faimoasa Alee a celebrităților de la Hollywood.

Mark Ruffalo a fost onorat cu cea de-a 2.772-a stea pe Aleea Celebrităților, joi, pe 8 februarie 2024, la ora locală 11.30, la poziția 6777 de pe Hollywood Boulevard, în fața Academiei Stella Adler. La eveniment au vorbit, în onoarea lui Mark Ruffalo, actorul Tim McNeil, coleg cu acesta la Academia Stella Adler (care a spus că „Mark Ruffalo este cel mai curajos actor pe care l-a întâlnit și că l-a ajutat foarte mult să găsească în interiorul lui exact ceea ce avea nevoie”), regizorul David Fincher (care îl situează pe Mark Ruffalo printre maeștrii ecranului, alături de Spencer Tracy, Montgomery Clift și Gene Hackman) și actrița Jennifer Garner.

Recompensat cu premiul Emmy și de patru ori nominalizat la Oscar (pentru „Foxcatcher”, „Spotlight” și „Copiii sunt bine-mersi”, înainte de recentul „Sărmane creaturi”), Mark Ruffalo este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, atât pentru rolurile din teatru, cât și pentru cele din film. Până în prezent, el a lucrat cu regizori precum Ang Lee, Martin Scorsese, Michael Mann, Spike Jonze, David Fincher, Fernando Meirelles și Michel Gondry.

După remarcabilul rol din „Sărmane creaturi” (intrat vineri, pe 9 februarie, în cinematografele din România), Mark Ruffalo a jucat – alături de Toni Collette și Robert Pattinson – în drama SF „Mickey 17”, regizată de Bong Joon Ho („Parazit”), care va avea premiera internațională pe 29 martie (încă nu știm dacă va ajunge și pe ecranele din România).

Mark Ruffalo pledează neobosit pentru atenția pe care trebuie să o acordăm schimbărilor climatice și pentru creșterea energiei regenerabile. Un colaborator obișnuit al publicațiilor The Guardian și Huffington Post, Ruffalo a primit premiul Global Green Millennium pentru leadership în mediu și premiul Meera Gandhi Giving Back Foundation. În 2011 el a fost premiat de revista Time, iar în 2013 de organizația de mediu Riverkeeper.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton