; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1_B4rg5i54al73R4EzMJOJpg

Marjorie de Sousa și Jorge Salinas revin pe micile ecrane. Pro 2 va difuza o nouă telenovelă, „Puțin sunt și al tău”

19 May 2020

Pe 6 iunie, la Pro 2, are premiera telenovela „Puțin sunt și al tău'/ „Un poquito tuyo', cu Marjorie de Sousa, Jorge Salinas și Lorena Herrera în rolurile principale. Producția mexicană a fost difuzată în țara de origine anul trecut și are 79 de episoade, fiind remake-ul unei telenovele chiliene din 2017, „Tranquilo papá'. 

 

În centrul poveștii se află Antonio Solano (Jorge Salinas), un bărbat înstărit care nu a avut o tinerețe prea fericită, așa că își dorește ca familiei lui să nu îi lipsească nimic. Însă banii pe care îi aruncă în stânga și în dreapta îi face pe copiii lui – Eduardo, Javier și Viviana (Thali Garcia) – să fie niște răsfățați și iresponsabili, iar pe soția sa – Catalina (Lorena Herrera) – să fie preocupată doar de operațiile estetice. Dar asta nu e tot, până și sora sa, Leticia, și soțul acesteia încearcă să-i mănânce averea lui Antonio. Într-o zi însă protagonistul realizează cât de profitori sunt cei din jurul său, așa că își schimbă comportamentul radical față de toți. În același timp el o cunoaște, din întâmplare, pe Julieta (Marjorie de Sousa), o tânără care își părăsește iubitul în ziua nunții după ce îi află secretele. Cum timpul Julieta și Antonio se apropie și încep să se simtă atrași unul de celălalt. 

 

Pe Jorge Salinas îl știți din multe telenovele care au fost difuzate la noi (ultima în care a apărut fiind „Pasiune și putere'), pe Marjorie de Sousa din „Până la capătul lumii', dar și în urma scandalului interminabil cu fostul ei iubit, Julian Gil, iar pe Lorena Herrera din „Lola'/ Lola: Érase una vez'. În prezent, Thali García poate fi văzută, tot la Pro 2, și în telenovela „Fetele din Tierra Blanca' („Las Buchonas'). 

 

Producția „Puțin sunt și al tău' va fi difuzată de luni până duminică de la ora 19.00. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare