; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marjorie

Marjorie de Sousa se reinventează. Actrița începe o nouă aventură profesională departe de telenovele

10 September 2020

Marjorie de Sousa, pe care anul acesta am putut-o urmări în telenovela „Puțin sunt și al tău'/„Un poquito tuyo' își urmează visul anunțând pe rețelele de socializare că începe o nouă aventură profesională departe de telenovele.

 

Cu sprijinul pe care i-l oferă cei 20 de ani de carieră artistică de succes atât în lumea modelingului, cât și a actoriei, Marjorie de Sousa începe o nouă aventură profesională departe de telenovele. Actrița venezueleană tocmai a făcut echipă cu un renumit manager de fotomodele, Tiby Rivas, pentru a crea Agenția TB Cosmotalent & Marjorie de Sousa, o agenție care încearcă să ajute noile talente în materie de modă și publicitate.

 

„Sunt foarte fericită pentru că este un vis pe care doream să mi-l îndeplinesc. În Venezuela am făcut multe lucruri care aveau de-a face cu academii, agenții, am predat … Așa că acum începem cu acest proiect. Riscați-vă! Nu rămâneți cu dorința de a începe afacerea visurilor voastre' a declarat Marjorie de Sousa referitor la noul său proiect.

 

Ultima telenovelă în care Marjorie a jucat este „Puțin sunt și al tău' filmată în  2019. Noul proiect al actriței nu înseamnă însă că nu va mai juca în alte telenovele atunci când va găsi ceva care i se va potrivi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare