; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marjorie de Sousa

Marjorie de Sousa s-a întors la Televisa. Ce proiect nou are actrița

19 November 2019

În ciuda faptului că ultimii doi ani au fost pentru Marjorie exclusivi semnați cu compania Telemundo, actrița a revenit săptămâna trecută în cadrul Televisa, companie în cadrul căreia a cunoscut succesul la nivel internațional. 

În momentul de față Televisa transmite din nou telenovela „Iubiri vinovate'/„Amores verdaderos', care a fost difuzată și la noi de postul Acasă TV, și se bucură de un real succes și în momentul de față în țara de origine fiind clasată pe primele locuri în audiențe. 

„Sunt foarte fericită să mă revăd cu multă lume la care țin. Televisa este pentru mine un lucru important în viața și cariera mea. Nu ne vine să credem că telenovela „Amores verdaderos' se află printre cele mai vizionate în Mexic. Suntem emoționați și credem că este un cadou minunat', a declarat în cadrului unui interviu Marjorie de Sousa. 

 

O nouă telenovelă la Televisa?

 
Acesta nu a fost unicul motiv pentru care actrița s-a întors la Televisa. Potrivit celor de la People en Espanol, actrița a fost contactată de producătorul Nicardo Diaz (cu care Marjorie a lucrat pentru producțiile „Amores verdaderos' și „Hasta el fin del mundo') pentru a fi protagonista unui nou proiect care poartă numele „El gringo y la mexicana' („Americanul și mexicana'). 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare