; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marjorie de sousa

Marjorie de Sousa răspunde acuzațiilor aduse de Julian Gil. Primele declarații ale actriței

29 October 2020

Marjorie de Sousa a răspuns, în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Al rojo vivo', acuzațiilor aduse de fostul său partener Julian Gil. 

După ce a fost acuzată de Julian Gil că i-a „furat' custodia fiului lor, actrița din telenovela „Puțin sunt și al tău' a vorbit deschis despre situația cu care se confruntă în prezent

„După multe sacrificii și suferințe, uneori vine recompensa, așadar trebuie să știi să suporți și să faci lucrurile așa cum trebuie', a spus Marjorie.

 
Atunci când a fost întrebată cum reușește să gestioneze comentariile răutăcioase despre ea, Marjorie a continuat: 

„Adevărul este că dacă vei pune în balanță ce se spune, mai ales că se spune și nu se cunosc detalii, și ceea ce este cu adevărat viața mea și fiul meu, greutatea va înclina foarte mult, pentru că nu mă interesează ce spun ceilalți atunci când ajung acasă și văd zâmbetul lui Matias. Vine un moment în care obosești să oferi aceleași explicații de nenumrate ori și, își repet, dacî tu mă pui într-o balanță vis a vis de ceea ce îmi doresc de la viața mea răspunsul va fi: fericirea fiului meu și a familiei și asta este ceea ce am reușit până acum. Nu mă mai interesează ce se spune, eu rămân verticală, în picioare, voi continua să muncesc și să ofer tot ce e mai bun', a mai spus aceasta.

Discuția a continuat și despre custodia fiului său, Matias:

„Sunt subiecte legale care sunt atât de complexe, uneori nici nu le înțelegi. Cea care poate să vă ofere răspunsuri pe marginea acestui subiect va fi întotdeauna avocata mea, căreia îi mulțumesc, mai ales că i-a fost destul de greu, ca femeie,  să înfrunte acest proces', a spus ea evitând subiectul principal al discuției.

 

Conform spuselor lui Marjorie, nu va mai face comentarii pe marginea subiectului despre custodie. 

„Știi, eu cred că a fost un moment în care trebuie să o lăsăm așa, să șim să așteptăm și să trăim prezentul', a încheiat actrița. 

 

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare