; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (5)

Marjorie de Sousa l-a dat din nou în judecată pe Julian Gil! Care sunt motivele

30 June 2020

Marjorie de Sousa, pe care o puteți urmări zilnic la Pro 2 în telenovela „Puțin sunt și al tău',  a intentat un proces împotriva lui Julián Gil, fostul său partener, solicitând tutela exclusivă asupra fiului său, Matías.

În documentele obținute de People en Español, actrița venezueleană cere ca scrisoarea de solicitare a lui Gil să fie livrată pe adresa rețelei Univision din sudul Floridei, deoarece susține că nu cunoaște adresa curentă a tatălui fiului său, care trăiește. în Miami. Actrița a trimis documentele pe adresa angajatorului lui Gil, din moment ce actorul prezintă programul sportiv al lanțului respectiv.

Reprezentantul actriței a declarat că nu va acorda interviuri în acest sens, dar a trimis presei din Mexic un comunicat în care aceasta explică pasul făcut.

„Aceasta este cea mai dificilă decizie din viața mea. Dar, ca mamă, sunt obligată să mă confrunt cu această situație tristă,  singurul obiectiv fiind acela de a proteja drepturile fiului meu, Matías”, a spus De Sousa. „Deși există deja o sentință care stabilește în mod clar drepturile lui Matías, ea a fost apelată păstrându-ne viața în pauză. Trebuie să rupem, o dată pentru totdeauna, acest cerc de șantaj și manipulare. Sunt recunoscătoare tuturor celor care ne-au oferit sprijinul lor în toată această etapă dificilă. “

 

La rândul său, Gil a reacționat la auzul acestei știri printr-un într-un videoclip, pe care l-a publicat pe contul său de Instagram, intitulat „Fie ca Dumnezeu să te ierte'.

„M-am luptat cumva să pot trăi cu fiul meu și am decis să nu vorbesc pentru că m-a afectat pe mine, pe familia mea și pe toți oamenii care au de-a face cu cazul, inclusiv copilul”, a spus actorul. “Nu pot înțelege obrăznicia, lipsa moravurilor, lipsa de dragoste față de Matías, lansând un comunicat de presă astăzi notificând că a existat un proces deschis încă din ianuarie, când m-au anunțat – dar că au făcut-o deja din august … despre un proces care să înlăture și autoritatea mea de părinte în fața lui Matías “.

 

El a adăugat că autoritatea părintească este de obicei îndepărtată atunci când este vorba de un tată violent, dependent vicii sau care are un motiv convingător pentru a pierde dreptul de a fi alături de fiul său. Gil asigură că nu este cazul lui.

„Cum îi va explica lui Matías că ea mi-a luat tutela doar pentru că așa a vrut, doar pentru capriciu? Ea va reuși să obțină acest lucru foarte ușor având în vedere corupțiea în sistemul judiciar mexican și toate celelalte trucuri pe care sunt dispuși să le facă.”

 

De asemenea, Gil a susținut că a părăsit Mexic din cauza amenințărilor din partea actriței Marjorie de Sousa și a celor care o protejează.

„Am o înregistrare a unei întâlniri la care am participat și unde am fost amenințat la o masă că, dacă lupt pentru a cere tutela copilului, trebuie să respect consecințele, deoarece nașii doamnei aveau multă putere', a spus el. “Vă întrebați de ce am plecat din Mexic? Nu pentru că am simțit. Pentru că am fost amenințat și încă sunt amenințat. Iubesc Mexicul, cariera mea este în Mexic, viața mea a fost în Mexic, dar miraculos am fost nevoit să plec din Mexic din cauza presiunii “.

 

Alma Pabellón, avocata actriței, citează în procesul intentat de De Sousa că „este responsabilă în întregime pentru întreținerea fiului ei'. People en Español i-a cerut avocatului o declarație despre comentariile lui Gil și așteaptă un răspuns. La rândul său, De Sousa nu a reacționat la videoclipul lui Gil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare