; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marjorie de sousa

Marjorie de Sousa a semnat contract de exclusivitate cu Telemundo

03 October 2017

Urmând pașii făcuți de alți actori care au plecat de la Televisa precum Aracely Arambula, Angelica Vale sau Mariana Seoane, Marjorie de Sousa (37 de ani) s-a alăturat canalului de televiziune Telemundo semnând un contract de exclusivitate, scriu cei de la peopleenespanol.com.

 

Contractul de exclusivitate cu programul de televiziune o va implica pe Marjorie în diverse producții ale Telemundo, iar primul proiect este pe punctul de a începe.

Actrița va debuta în curând ca protagonistă a unei telenovele marca Telemundo ce va purta numele de „Al otro lado del muro'. Filmările au început luni, 2 octombrie în Mexic.

Anunțul acestui contract infrimă informațiile oferite de presa tabloidă mexicană care asigura că Marjorie este fără loc de muncă și că nimeni nu dorește să o angajeze din cauza conflictului pe care îl are de ceva vreme cu tatăl copilului său, Julian Gil.

Actrița a reușit astfel să arate că nu este așa și prin intermediul unor fotografii a arătat că se bucură de noua etapă din cariera sa care a început de curând.

Credit foto: peopleenespanol.com

Marjorie de Sousa a participat în 16 telenovele, iar ultima filmată alături de Televisa a fost la sfârșitul anului trecut atunci când s-a alăturat distribuției telenovelei „Sueño de amor'.

 

Credit foto: peopleenespanol.com

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare