Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marjorie de sousa

Marjorie de Sousa a semnat contract de exclusivitate cu Telemundo

3 October 2017

Urmând pașii făcuți de alți actori care au plecat de la Televisa precum Aracely Arambula, Angelica Vale sau Mariana Seoane, Marjorie de Sousa (37 de ani) s-a alăturat canalului de televiziune Telemundo semnând un contract de exclusivitate, scriu cei de la peopleenespanol.com.

 

Contractul de exclusivitate cu programul de televiziune o va implica pe Marjorie în diverse producții ale Telemundo, iar primul proiect este pe punctul de a începe.

Actrița va debuta în curând ca protagonistă a unei telenovele marca Telemundo ce va purta numele de „Al otro lado del muro'. Filmările au început luni, 2 octombrie în Mexic.

Anunțul acestui contract infrimă informațiile oferite de presa tabloidă mexicană care asigura că Marjorie este fără loc de muncă și că nimeni nu dorește să o angajeze din cauza conflictului pe care îl are de ceva vreme cu tatăl copilului său, Julian Gil.

Actrița a reușit astfel să arate că nu este așa și prin intermediul unor fotografii a arătat că se bucură de noua etapă din cariera sa care a început de curând.

Credit foto: peopleenespanol.com

Marjorie de Sousa a participat în 16 telenovele, iar ultima filmată alături de Televisa a fost la sfârșitul anului trecut atunci când s-a alăturat distribuției telenovelei „Sueño de amor'.

 

Credit foto: peopleenespanol.com

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare