; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Vizante

Marius Vizante, juratul de la “Junior Chef”, a gătit şniţele la vârsta de opt ani

27 February 2014

Marius VizanteCei trei juraţi “Top Chef”, Anca Lungu, Marius Vizante şi Horia Vîrlan, au dificila misiune de a departaja, după ce preselecţiile au avut loc deja, peste 100 de copii talentaţi în domeniul gastronomic, astfel încât să rămână înscrişi în concurs mai puţin de jumătate. Emisiunea va începe luni, pe 10 martie, la Antena 1.

Prinţesa Polonic, ştirista Antenei 1 care are un blog culinar cu acelaşi nume, haiosul actor Marius Vizante şi expertul bucătar Horia Vîrlan iubesc să gătească cel puţin la fel de mult precum iubesc să mănânce, motiv pentru care sunt determinaţi să îndrume în bucătărie cei mai talentaţi pitici.

Impresionaţi de trăirile micilor bucătari, juraţii ştiu ce trebuie să le spună astfel încât să fie mai ambiţioşi, mai muncitori şi mai pasionaţi de ceea ce fac: „Trebuie să mărturisesc că am plâns de fiecare dată când nu mi-a ieşit ceva şi asta m-a ajutat să ajung să fac ceea ce am visat pentru că am devenit mai hotărât', povesteşte Marius Vizante.

Chiar dacă şi-a ales o meserie care nu are legătură cu bucătăria, Marius Vizante a făcut prima sa capodoperă culinară la vârsta de numai opt ani. Actorul povesteşte că mama lui lucra în ture, iar într-o zi înainte ca ea să ajungă acasă, i-a făcut o mare surpriză. A gătit şniţele cu piure şi supă de vită cu tăiţei:

„Când mama a venit de la serviciu şi a văzut ce am gătit a rămas impresionată. Trebuie să recunosc că i-a plăcut ceea ce făcusem şi am primit multe laude în ziua aceea. Ceea ce nu-mi amintesc este dacă m-a certat pentru haosul produs în bucătărie', adaugă Vizante.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare