; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Vizante

Marius Vizante a fost păcălit la filmările “Junior Chef”

14 April 2014

La preselecţiilor „Junior Chef', copiii au demonstrat că au îndemânare, pasiune şi talent în bucătărie, dar şi că sunt haioşi, puşi pe şotii, făcându-i de cele mai multe ori pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, să râdă în hohote.

Marius Vizante

Pe parcursul timpului în care copiii îşi gătesc preparatul pe care îl aduc la degustare în faţa juraţilor, Marius Florea Vizante încearcă să-i facă pe copii să-şi descopere partea artistică şi îi determină să intre în jocul lui şi să se distreze în timp ce gătesc.

În ediţia de astăzi, de la 20:30, la Antena 1, la momentul jurizării, una dintre concurente şi ceilalţi doi membri ai juriului, Anca Lungu şi Horia Vîrlan, au avut parte de distracţia serii pentru că puştoaica l-a păcălit pe Vizante. După ce a primit răspunsul afirmativ că a trecut în etapa următoare, la momentul alegerii mentorului, concurenta s-a dus în echipa lui Vizante, dar nu pentru mult timp pentru că ea s-a răzgândit, făcându-l pe Marius Florea aproape să plângă de ciudă:

„Am zis că dacă tot e aşa haios, m-am gândit să-l păcălesc şi l-am lăsat să se bucure timp de 30 de secunde', mărturiseşte concurenta.

Care a fost alegerea finală a fetiţei, dar şi întregul moment, vor putea fi urmărite la „Junior Chef', de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare