; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius tuca

Marius Tucă a împlinit un an de când realizează matinalul de la Smart FM

17 November 2016

Luna noiembrie îi poartă, cu siguranță, noroc, fostului realizator al talkshow-ului omonim, devenit celebru la Antena 1.

marius-tuca

sursa foto: https://www.facebook.com/miscareaderezistenta.ro/

În noiembrie, în urmă cu mai bine de 20 de ani, Marius Tucă intra prima dată în platoul unei emisiuni de televiziune, pentru a realiza “Milionarii de la miezul nopții“, după care au urmat anii de celebritate și show-urile care l-au impus drept unul dintre cei mai iubiți realizatori din toate timpurile.

Tot în noiembrie, pe 16, cu un an în urmă, Marius Tucă a debutat ca realizator de matinal în studioul Smart FM. Primul invitat a fost Raed Arafat, cu care a abordat subiectul tragediei de la Colectiv. Din ianuarie, lui Marius Tucă i s-a alăturat și actorul Marius Manole. Emisiunea se numește „Marius FM'.

Îmi doream încă de acum 30 de ani să am un radio şi să-i spun Radio Pupăza din Tei. Nu va fi Radio Pupăza din Tei, dar se va păstra ceva din spiritul acesta de a anunţa lucrurile cele mai importante şi de ultimă oră. Titlul radioului (Smart FM, n.r.) ne defineşte. Titlul radioului defineşte foarte bine ce vrem să facem. Vrem să facem totul smart, fie că este vorba de muzică sau civilizaţie”, declara Marius Tucă în urmă cu un an.

Marius Tuca a preluat radioul Smart FM în 2015.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare