; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au devenit soț și soție (1)

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au devenit soț și soție în weekend

07 July 2015

Marius Moga (33 de ani) şi iubita sa, reporterul Pro TV Bianca Lăpuşte (21 de ani), s-au căsătorit civil weekendul trecut. Evenimentul a avut loc departe de ochii presei, în oraşul natal al cântăreţului, Alba Iulia.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au devenit soț și soție (1)

După cununia civilă cei doi au sărbătorit, alături de familie şi apropiaţi, în curtea casei lui Marius. Bianca şi Marius vor deveni vara aceasta părinţi pentru prima oară, Bianca fiind însărcinată în opt luni cu o fetiţă.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au devenit soț și soție (2)

Andra şi Cătălin Măruţă au ţinut să-i felicite pe cei doi pe conturile lor de Facebook.

„Dragilor, voi ştiţi cât de mult însemnaţi pentru mine şi cât vă preţuiesc şi vă iubesc! Nu am putut să fiu prezentă alături de voi la cununie din motive cunoscute, dar toate gândurile mele frumoase au fost cu voi tot timpul! Vă iubesc şi abia aştept să îi scoatem pe cei mici în parc împreună!', a scris Andra.

În timp ce Cătălin, prezent la cununie, a declarat:

„Nu ştiu sigur dacă şi bărbaţii plâng câteodată, dar ştiu că se emoţionează bine de tot în anumite ocazii fericite. Marius şi Bianca, vă urez din tot sufletul meu multă, dar multă fericire! A fost o bucurie şi o onoare pentru mine să fiu alături de voi într-o zi atât de frumoasă! A fost o cununie specială, care ştiu sigur că anunţă o viaţă în doi plină de iubire'.

Tot în weekend, Cornel Ilie și şi iubita sa, Eliza, care îi este alături de doi ani, și-au unit destinele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare