; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Moga îşi serbează ziua de naştere într-un mod aparte

26 December 2012

Pe 30 decembrie, Marius Moga împlineşte 31 de ani şi s-a gândit să-şi serbeze ziua de naştere cu o zi înainte într-un mod aparte. Antrenorul de la Vocea României' pune la cale un concert caritabil, în urma căruia fondurile adunate vor fi folosite pentru a cumpăra instrumente muzicale unor copii din centrele de plasament.

Tot timpul suntem întrebaţi ce ne dorim de ziua noastră, ce am vrea să primim, noi evităm din politeţe răspunsul şi tot aşa. Ei bine, eu ştiu foarte clar ce cadou vreau de ziua mea: vreau să îi ajutăm pe ei, pe aceşti copii din centrele de plasament care iubesc muzica şi nu au resursele necesare să se bucure de ea.

Pe 29 decembrie, începând cu ora 21.30, la Hard Rock Café vă invit la Happy Birthday Music', o petrecere pentru toată lumea. Intrarea se va face pe baza unui voucher, iar cu fondurile adunate vom cumpăra instrumente muzicale pentru copiii din centrele de plasament', a scris el pe pagina sa de Facebook.

În următoarele zile, Marius va prezenta câteva poveşti impresionante ale unor copii aflaţi în aceste centre, copii foarte talentaţi, care nu au avut însă şansa de a se bucura de talentul lor, de a şi-l dezvolta şi de a-l arăta şi altora.

Concertul pregătit de Marius va aduna la un loc foarte mulţi prieteni ai artistului, dar şi concurenţi de la Vocea României', veniţi special să spună: Happy Birthday Music'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare