; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Moga

Marius Moga: „Fetiţa mea creşte văzând cu ochii”

06 June 2018

Sezonul doi al show-ului de talente „Vocea României Junior' începe la Pro TV pe 8 iunie, iar Marius Moga (36 de ani) este pregătit să-i antreneze din nou pe micii concurenţi. Marius a câştigat deja primul sezon (concurenta din echipa sa, Maia Mălăncuş, obţinând trofeul) şi este fericit că şi de data aceasta la preselecţii a ascultat „mulţi copii mici cu voci mari şi surprinzătoare'. Marius ne-a povestit ce planuri are în ceea ce priveşte cariera sa muzicală şi ce mai face fetiţa sa, Maria, în vârstă de doi ani şi jumătate.

 

TVmania: Ce ai învăţat după primul sezon „Vocea Romaniei Junior'?

Marius Moga: Am învăţat că, atunci când este vorba de visurile şi speranţele lor, copiii sunt extraordinar de fragili şi pot ajunge foarte uşor să îşi piardă încrederea în ei, dacă nu eşti atent la cuvintele pe care le foloseşti. Şi am mai învăţat să am mult mai multă răbdare.

La ce să ne aşteptăm sezonul acesta?

Vor fi foarte mulţi copii mici cu voci mari şi surprinzătoare, momente pline de emoţie, lacrimi, dar şi momente amuzante care îţi fac seara mai frumoasă.

Cum sunt micuţii concurenţi?

O parte dintre ei sunt mai siguri pe ei, iar o parte dintre ei sunt mai emotivi. Cert este că toţi sunt foarte talentaţi şi hotărâţi să devină artişti în toată regula. Şi sunt sigur că vor reuşi, mai ales dacă îşi menţin energia şi curajul pe care le au acum.

Ai vreo poveste amuzantă de la noile preselecţii?

Aş putea să umplu pagini, sunt multe momente funny pe tot parcursul show-ului. Dar vă recomand să vă uitaţi, fiindcă ar fi prea multe de povestit. Copiii sunt talentaţi şi degajaţi şi, de foarte multe ori, replicile lor originale le întrec pe ale noastre.

Ştim că e greu să lucrezi cu copiii. Cum ai gestionat momentele sensibile în care au fost eliminaţi?

Momentele de genul acesta sunt cele mai grele şi niciodată nu o să mă obişnuiesc cu gestionarea lor. Încerc pe cât posibil să îi motivez pe copii şi să fac astfel încât să îşi dorească să meargă mai departe cu pasiunea lor şi să înţeleagă că acest concurs e doar începutul.

Ce mai face fetiţa ta (n.r. – Fructul căsniciei cu Bianca Lăpuşte)?

Fetiţa mea creşte văzând cu ochii şi mă surprinde de la o zi la alta. De când vorbeşte, avem conversaţii delicioase, fiindcă are o personalitate pregnantă şi replici pe măsură. Sunt alt om când sunt în preajma ei şi mă face mai bun şi mai complet.

Ce urmează să lansezi din punct de vedere muzical în perioada următoare?

Lansez în curând single-ul „Mă doare la bass', împreună cu Shift şi Whats Up. Pentru videoclipul nebun e responsabil Iulian, fratele meu, care a dat tot ce e mai bun din el. Şi din mine, ce-i drept. Au fost patru zile de filmări, aventuri şi oboseală, o să iasă ceva foarte tare şi o sa aveţi parte de multe surprize în clipul acesta, mai ales în ceea ce mă priveşte. La filmări, mi-au fost alături respectabilii Maia Morgenstern şi Răzvan Vasilescu, cărora le mulţumesc pe această cale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare