; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Manole_CulTOUR_Happy Channel

Marius Manole, la „CulTOUR”: „Cel mai important sfat l-am primit de la Victor Rebengiuc”

08 October 2018

Încă din copilărie își dorea să devină actor, iar ani mai târziu visul i s-a împlinit și a ajuns să facă parte din numeroase proiecte din lumea artistică. Marius Manole este invitatul emisiunii CulTOUR', care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel, în care vorbește despre pasiunea pentru actorie, stilul de viață, dar și despre unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le-a primit.

Am știut dintotdeauna ce vreau să fac. Din clasa a doua știam că vreau să fiu actor', mărturisește el. Pe parcursul întâlnirii cu echipa CulTOUR', Marius Manole a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Acesta a dezvăluit, în cadrul emisiunii de la Happy Channel, cum a reușit să renunțe la fumat. Decizia a luat-o în urma discuției cu un mare actor.

Cel mai important sfat l-am primit de la Victor Rebengiuc, care mi-a zis la un moment dat (văzându-mă cu țigara în mână și tușind pe aici prin teatru): <>. Și uite așa am renunțat eu la fumat de trei ani de zile', a povestit Marius Manole, la CulTOUR', emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu îndrăgitul actor, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare