; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Manole critică, la „Bonton”, publicul de teatru

12 May 2012

Sâmbătă, de la 15.30, la „Bonton', pe Digi24, actorii Marius Manole, Dorina Chiriac și Alexandru Bindea critică publicul românesc de teatru.

Am ajuns să intru în scenă rugându-mă să-mi dea Dumnezeu un public bun, pentru că am oameni care sunt în primul rând și vorbesc despre mine în timpul spectacolului: E Marius Manole! Nu-i Marius Manole, fată, că l-am văzut pe Marius Manole, e mai înalt. Deci în timp ce joc eu aud toate astea: sau o s-o omoare, n-o s-o omoare , ba da dacă îți spun că are otravă acolo și îți vine să spui ..doamnă! o omor peste trei acte ai răbdare, abia a început spectacolul, bravo că ai fost deșteaptă, dar taci', mărturisește actorul Marius Manole într-un interviu acordat Danei Gont, realizatoarea emisiunii „Bonton'.

Publicul de teatru din România este unul pestriț, iar actorii își doresc, mai mult decât aplauze și flori, liniște de la spectatori și respect în timpul spectacolului. Adică mai multe bune maniere.

Dorina Chiriac

 

„S-a dus pe miriște treaba cu ținuta la teatru, care și asta e o treabă de bune maniere, felul în care respectăm o seară specială și-o facem și mai specială', spune actrița Dorina Chiriac.

Telefonul care sună, spectatori sosiți la spectacol în pantaloni scurți sau care mănâncă floricele, acestea sunt doar cateva dintre coșmarurile actorilor români.

Alexandru Bindea

 

„Să ai bune maniere în zilele noastre la un spectacol de teatru înseamnă să-ți închizi telefonul în primul rand, ar fi bine să vii chiar fără telefon la spectacol, pe urmă să te îmbraci cât de cât decent, acum vedeți dumneavoastră în zilele noastre se poartă așa – zisul casual, și atunci e acceptat și la teatru', spune actorul Alexandru Bindea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare