; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Vizante

Marius Florea Vizante s-a apucat de cântat rap

27 March 2014

Preselecţiile pentru emisiunea “Junior Chef”, difuzată în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1 sunt în plină desfăşurare, iar lupta celor trei juraţi e mai aprigă ca niciodată. Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante folosesc cele mai inedite trucuri pentru a-i câştiga pe cei mai buni concurenţi în echipa lor.

Marius Vizante

Pasiunea unui concurent pentru muzica hip-hop l-a inspirat pe Vizante să se apuce de cântat. Vizirap este noul nume de scenă pe care Marius Florea şi l-a ales, iar pentru a compune cele mai inedite versuri nu a mai fost decât un singur pas: „Nu uita orezul, vorba lui chinezu/ Pune-l fără fente, dacă-l faci al dente. Dacă-mi dai o mică mită, îţi spun ce să mai pui pe plită', recită Vizante.

Colegii lui au fost impresionaţi şi amuzaţi de atitudinea lui Vizirap, dar şi de calităţile sale artistice: „Hai că îţi stă bine, Vizante', declară Horia Vîrlan.

Prinţesa Polonic a intrat şi ea în jocul colegului său şi s-a alăturat în momentul muzical, completându-l cu versuri inedite.

Vizante a mai avut un moment muzical special pe care i l-a dedicat lui Horia, moment ce va putea fi urmărit la „Junior Chef' luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare