; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Florea Vizante

Marius Florea Vizante, maestrul supelor cremă

22 May 2014

Juratul Marius Florea Vizante a învăţat să facă ouă poşate în platoul emisiunii „Junior Chef', actorul prinzând din zbor la filmări câteva trucuri pe care le-a încercat acasă, în bucătăria proprie.

Marius Florea Vizante

„Deşi ştiam, n-am făcut niciodată acasă ouă poşate. Recunosc că mi-au ieşit din prima, pentru că am avut un profesor foarte bun, cel mai bun pe care puteam să-l am, Alexandru Iacob, câştigătorul «Top Chef» şi ajutorul meu din echipa pe care mi-am format-o. Desigur, am mai învăţat şi alte secrete de la Horia Vîrlan', spune Marius.

Când vine vorba despre propria bucătărie, felul pe care îl poate face la orice oră, fără reţetă, pentru a impresiona, este… ciorba: „Improvizez foarte mult la ciorbe. Niciodată nu-mi iese la fel, dar mereu sunt excepţionale, iar Katia (fetiţa lui – n.r.) susţine că sunt cel mai bun la supe creme'. Şi nu e deloc mofturos la mâncare: „Dimpotrivă, sunt chiar pofticios şi aş încerca aproape orice. Aş testa şi lucrurile stranii, tot felul de gândăcei sau ce se mai mănâncă prin Asia, dar recunosc că aş avea o strângere de inimă, numai când mă gândesc'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare