; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius Florea Vizante dă sfaturi financiare la Realitatea

10 May 2010

Marius Florea Vizante prezintă la Realitatea TV pastila „Cheltuieşte cu cap' şi vrea să ne convingă că cele mai ieftine oferte nu sunt întotdeauna şi cele mai avantajoase.

Pe 14 aprilie, comercianţii care-şi fac veacul prin zona Pieţei Obor din Bucureşti l-au văzut pe Marius Florea Vizante plimbându-se de colo-colo cu un cameraman, un sunetist şi un regizor coordonator după el.

Actorul filma o serie de pastile tv, numită „Cheltuieşte cu cap', Realitatea TV începând deja să difuzeze patru dintre spoturile realizate. „Este vorba de nişte poveştiri cu tâlc, care este uşor de desluşit, pentru că îl anunţ chiar eu la finalul emisiunii: să nu ne luăm lucruri ieftine, pentru că dacă dai mai puţini bani s-ar putea să te coste mai mult', explică Vizante.

Artistul mai spune că au ales zona Obor pentru diversitatea peisajelor urbane: „Pe o arie de aproximativ un kilometru pătrat am găsit locaţii foarte diferite, fiecare cu o atmosferă aparte'.

Poveştile spuse de Vizante sunt inspirate din realitate, iar clipurile vor fi difuzate până în luna iulie, când se va decide dacă acest proiect va continua.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare