; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Roman și Marius Elisei

Marius Elisei, primele declarații despre divorțul de Oana Roman: „Am petrecut sărbătorile singur, în depresie”

18 February 2021

Cătălin Măruță a trecut și peste provocarea cauzată de pandemia prin care trecem și a revenit săptămâna aceasta în platou. De luni, el a dat startul celei mai tari competiții pentru pasionați de gătit plăcinte, dar a și provocat vedetele la unele dintre cele mai sincere discuții. 

Astăzi, Marius Elisei a venit în studio și a făcut declarații despre divorțul de Oana Roman. Marius a recunoscut că el a fost cel care a făcut primul pas și că Oana a fost de acord, ca urmare a conflictelor prin care treceau în ultima perioadă:

'A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit'. 'Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit', a declarat Marius. Cu toate acestea, în decembrie, cei doi au încheiat relația, iar perioada grea prin care a trecut ca urmare a acestei decizii și-a lăsat amprenta asupra lui. 'Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul', a declarat el. 

 

Optimist din fire, Marius a declarat că nici nu exclude, cu desăvârșire, o împăcare de Oana: 'Timpul va decide ce se va întâmpla', dar nici că nu-și dorește să rămână singur: 'Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură'

Nu ratați, zi de zi, emisiunea La Măruță pentru a vedea cine va convinge temutul juriu că poate pregăti cea mai gustoasă plăcintă și pentru a afla cele mai interesante noutăți ale vedetelor! 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare