Homepage  / Vedete româneşti

Marius Elisei, despre relația cu iubita lui. Fostul soț al Oanei Roman a spus cu ce se ocupă actuala lui parteneră

Marius Elisei, despre relația cu iubita lui. Fostul soț al Oanei Roman a spus cu ce se ocupă actuala lui parteneră
7

de Roxana Mirea,

Marius Elisei a oferit o serie de detalii despre relația pe care o are cu actuala lui iubită. După mai multe încercări de împăcare, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv. Ulterior, fostul soț al vedetei și-a găsit alinarea în brațele altei femei.  

Marius Elisei, despre iubita lui 

Marius Elisei a vorbit despre relația cu noua lui iubită. El și Oana Roman s-au despărțit definitiv după mai multe încercări de împăcare. Acum, fostul soț al vedetei are o nouă relație de câteva săptămâni și spune că este mai fericit ca niciodată. Acesta a dezvăluit că a cunoscut-o pe actuala iubită la petrecerea unui prieten comun. 

Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei. 

Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște”, a declarat Marius Elisei pentru fanatik.ro. 

Marius Elisei, despre relația cu iubita lui. Fostul soț al Oanei Roman a spus cu ce se ocupă actuala lui partenerăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Fostul soț al Oanei Roman, cuvinte de laudă la adresa iubitei lui 

Marius Elisei este fascinat de noua lui iubită și spune că cel mai mult apreciază la ea faptul că este calmă și sinceră. Femeia care i-a furat inima fostului soț al Oanei Roman este fizioterapeut de meserie. 

Una dintre calitățile pe care le apreciez cel mai mult la iubita mea este faptul că e foarte calmă, iar asta îmi place mult. Ea este fizioterapeut. Ea a devenit persoană publică peste noapte, dar nu se simte confortabil. Ea nu face parte din această lume”, a mai adăugat Marius Elisei. 

Marius Elisei a mai spus că fiica lui și a Oanei Roman a cunoscut-o deja pe actuala lui iubită.  

Am avut o singură întâlnire până acum, iar lucrurile au decurs normal. Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor, lăsăm totul să decurgă într-un mod normal și firesc”, a mai spus Marius Elisei.

Sursa foto: Instagram  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton