Homepage  / Televiziune

Mariposa, de la „Chefi la cuțite” la „iUmor”. Cum au reacționat Delia și Cătălin Bordea

Mariposa, de la „Chefi la cuțite” la „iUmor”. Cum au reacționat Delia și Cătălin Bordea
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „iUmor” este difuzată sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Antena 1. Mariposa, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Chefi la cuțite”, sezonul 12, vine să-i îndulcească pe jurații „iUmor”. Iată cum au reacționat Cătălin Bordea și Delia.  

Mariposa, la „iUmor” – 26 octombrie 2024 

Mariposa, pe numele său real, Cristina Sabău, a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Chefi la cuțite”, sezonul 12, iar acum vine în platoul „iUmor”, să-i îndulcească pe cei patru jurați, pentru care a pregătit deserturi personalizate. Cea mai nouă ediţie a show-ului de umor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce un nou episod savuros, plin de momente neaşteptate momente de umor, dar și de surprize.  

M-am gândit să vin să discutăm un subiect care sunt sigură că e pe placul tuturor, mai ales pe placul femeilor, și anume, despre bărbați și prăjituri!”, așa și-a deschis Mariposa momentul presărat atât cu dulcegării, cât și cu ironii la adresa bărbaților.  

Mariposa_iUmor_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„Ai tot respectul meu, Mariposa! Cu tine nu se poate plictisi nimeni, într-o vacanță!”, i-a declarat Cătălin Bordea concurentei, căreia i-a transmis că e o „contrazicătoare” veritabilă.  

Delia, la rândul ei, a fost în extaz, după ce a văzut toate deserturile din platou: „Dacă vin pe scenă, am voie să degust toate prăjiturile?”. 

Întregul moment pregătit de Mariposa va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton