; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marion Cotillard şi Owen Wilson vor fi părinţi

11 January 2011

Actriţa franceză Marion Cotillard şi iubitul ei, Guillaume Canet, vor deveni părinţi chiar în această primăvară, iar Owen Wilson şi iubita lui despre care nu ştia nimeni (Jade Duell) vor avea un copil în perioada imediat următoare.

.

Începutul de an continuă cu anunţuri legate de logodne, nunţi şi copii, iar cele mai recente exemple le constituie Marion Cotillard (35 de ani) şi Owen Wilson (42 de ani).

Cotillard şi iubitul ei, actorul francez Guillaume Canet (37 de ani), sunt împreună din 2007, iar acesta a mai fost căsătorit cu actriţa Diane Kruger (între 2001 şi 2006).

Purtătorul ei de cuvânt a confirmat, pentru people.com, că actriţa este însărcinată cu primul ei copil, iar o sursă a indicat că naşterea va avea loc în această primăvară. Viitorii părinţi nu au dezvăluit dacă au sau nu planuri de căsătorie, dar Marion poartă un inel cu diamante care ar putea fi unul de logodnă.

Sarcină supriză

Nimeni nu ştia că Owen Wilson are o nouă iubită, dar iată că „Us Weekly' dezvăluie că actorul va deveni cât de curând tătic!

Iubita lui se numeşte Jade  Duell şi se pregăteşte să nască în Hawaii, Owen fiind „foarte entuziasmat şi implicat în tot procesul' (documentându-se serios în legătură cu toate detaliile), care va fi unul „cât mai natural cu putinţă'.

Wilson a mai avut relaţii cu actriţa Kate Hudson şi cântăreaţa Sheryl Crow.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare