; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marion Cotillard, cântăreaţa din spatele actriţei

28 July 2010

Actriţa din „Inception' a recunoscut că a fost plecată pentru două luni într-un turneu muzical cu Yodelice, turneu în care nu doar şi-a susţinut prietenul, ci a şi cântat sub numele de Simone, scrie femalefirst.co.uk.

„Am fost în Los Angeles în luna ianuarie a anului trecut. Un prieten pe numele lui de scenă Yodelice, care este un muzician de excepţie, m-a chemat cu el. Mi-a spus „Vrei să vii la studio? Mi-ar plăcea foarte mult să îmi cânţi una dintre piese.' Aşa că m-am dus şi de la a fi un vocal back-up am ajuns să facem duete. Apoi prietenul meu a spus că va cânta în Paris şi m-a întrebat dacă vreau să cânt acolo şi am acceptat,' a declarat Cotillard, citată de „FemaleFirst'.

Marion Cotillard a mărturisit că a cântat la toate instrumentele şi că, din concert în concert, a ajuns să îşi petreacă două luni în turneu cu Yodelice, prin Franţa şi Belgia.

Se pare, însă, că acest turneu nu va fi singurul eveniment muzical din viaţa actriţei pentru că aceasta este nerăbdătoare să reia concertele alături de Yodelice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare