; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Allied brad pitt marion cotillard

Marion Cotillard a vorbit despre scena de sex cu Brad Pitt

17 November 2016

Actrița franceză Marion Cotillard (41 de ani) face echipă cu actorul american Brad Pitt (52 de ani) în noua peliculă regizată de Robert Zemeckis „Aliatul' / „Allied' (2016), care va ajunge și pe ecranele noastre pe 2 decembrie.

allied-brad-pitt-marion-cotillard

În timp ce filmul „Aliatul' nu a avut încă premiera în cinematografe, cuplul Brad Pitt / Marion Cotillard este deja în atenția tuturor. Actrița franceză a fost bănuită că ar avea o legătură cu Brad Pitt și că ar fi de fapt responsabilă de divorțul dintre acesta și Angelina Jolie, iar rețelele sociale s-au umplut de insulte și amenințări la adresa ei.

După ce a dezmințit zvonurile, Marion Cotillard – care așteaptă acum al doilea ei copil cu Guillaume Canet, primul, Marcel, s-a născut în mai 2011 – a mai domolit curiozitatea fanilor povestind cum au decurs filmările pentru scena de sex pe care o joacă alături de Brad Pitt în „Aliatul'.

Dacă alchimia dintre cei doi pare incredibilă pe ecran, actrița premiată cu Oscar ne asigură că nu este vorba decât despre coregrafie. Marion Cotillard a explicat pentru US Weekly: „Am repetat și am avut o coregrafie foarte bine stabilită, iar când se întâmplă asta ai mai multă libertate. Când știi exact ce trebuie să facă corpul tău, atunci poți să joci, să te simți liber să te lași în voia emoțiilor și a senzațiilor pentru că nu trebuie să te mai întrebi tot timpul «oare ce trebuie să fac acum?»'.

Și actrița a continuat: „Este o situație ciudată. Ne-a bufnit râsul pentru că trebuie să te exteriorizezi cumva pentru că e o situație într-adevăr bizară. Te privești ochi în ochi și-ți spui «ok, asta e ciudat». Apoi, eu mă urc pe el și începem să ne îmbrățișăm'.

Povestea din „Aliatul': Agentul secret Max Vatan (Brad Pitt) face cunoștință cu membra rezistenței franceze Marianne Beausejour (Marion Cotillard) în timpul unei misiuni periculoase în Africa de Nord, în 1942. Reuniți la Londra, relația lor va fi amenințată din cauza războiului.

Puteți vedea trailer-ul aici:

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

A apărut posterul filmului „Aliatul', cu Brad Pitt și Marion Cotillard

Marion Cotillard şi drumul spre glorie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare