Homepage  / Televiziune

Cine este Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13

Cine este Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțit a fost difuzată luni, 1 aprilie 2024, la Antena 1, iar chef Alexandru Sautner i-a oferit cuțitul de aur lui Mario Mădălin Dumitru. Iată cine este tânărul, cu ce se ocupă și cum a reacționat atunci când a primit cuțitul de aur din partea lui Alexandru Sautner, după ce spusese că vrea în echipa lui Orlando Zaharia.  

Mario Mădălin Dumitru a primit cuțitul de aur de la Alexandru Sautner, la Chefi la cuțite – 1 aprilie 2024 

Mario Mădălin Dumitru este concurentul care a primit cuțitul de aur de la Alexandru Sautner, în ediția de ieri, 1 aprilie, a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 13. Acesta i-a impresionat pe jurați cu preparatul său: o rețetă cu rață și portocale. Mario are 15 ani de când se află în domeniul culinar, având o experiență vastă despre tot ce înseamnă artele culinare, iar experiența lui l-a făcut pe Alexandru Sautner să-i ofere cuțitul de aur.  

Concurentul a spus că își dorește să ajungă în echipa lui Orlando Zaharia, dar asta nu l-a împiedicat pe Alexandru Sautner să facă pasul important. 

Mădălin, cât de tare îți dorești să mergi în echipa lui Orlando? Te-ai uitat și la Richard, te-ai uitat și la Orlando, la mine nu te-ai uitat absolut deloc. (…) Deci nu știi destule despre mine. Când m-am uitat la farfuria ta, le-am zis că are ceva ce mă intrigă și în continuare mă intrigă această farfurie, atât de tare încât poți să îi dau cuțitul înapoi dacă accepți cuțitul de aur”, i-a spus Alexandru Sautner. 

Atunci, având în vedere că este totuși un concurs…” a spus Mădălin în timp ce a luat cuțitul de aur. 

„Felicitări! Ești cuțitul meu de aur. Am mare încredere în tine și vreau să dovedești că ești cel mai bun. Vreau să câștigi acest concurs!” i-a spus Alexandru Sautner lui Mădălin.  

Mario Madalin Dumitru a primit cutitul de aur de la Alexandru Sautner, la Chefi la cutite – 1 aprilie 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine este Mario Mădălin Dumitru, cuțitul de aur al lui Alexandru Sautner 

Mario Mădălin Dumitru este de profesie Executive Chef, are 31 de ani și vine din Sinaia. Concurentul a revenit de puțin timp în România, având o carieră vastă în domeniul culinar. Acesta s-a mutat cu părinții în Italia de la vârsta de 4 ani. El a terminat școala de bucătari Alma din Colorno și a fost primul român care i-a învins pe italieni la ei acasă, chiar în propria bucătărie, scrie a1.ro. 

Mario Mădălin Dumitru s-a întors în România după ce a acumulat o impresionantă experiență culinară, vreme de 15 ani, în Italia și restul Europei. A absolvit Alma, cea mai bună școală gastronomică din Italia, iar pasiunea lui pentru gastronomie s-a împletit cu simțul aventurii. Astfel, din Italia, Mario a ajuns în Germania, cu doar 35 de euro în buzunar și diploma de bucătar, în primele opt luni dormind în cantina unui restaurant, pe un pat improvizat din lăzi de bere și o saltea. 

Periplul său culinar l-a purtat și în Marea Britanie, unde a lucrat cu Marco Pierre White, cel supranumit copilul teribil al gastronomiei moderne, care la 33 de ani a fost cel mai tânăr Chef distins cu 3 stele Michelin. Azi, Mario declară că visul lui este să-și pună amprenta pe gastronomia românească și să obțină cel puțin o stea Michelin.  

Când am ajuns prima dată în Germania m-am dus cu un tir din Italia. Nimeni nu a știut nimic, nici măcar părinții. M-am dus la un șofer și l-am întrebat dacă merge în Germania. M-a luat cu el și m-a lăsat în Frankfurt, undeva la periferie pentru că nu putea să intre cu tirul în centru. Am chemat un taxi pe care l-am primit. M-a dus în fața gării de la Frankfurt, iar acolo am rămas cu o valiză, diploma de bucătar și 35 de Euro. Știam engleză și italiană, mi-a venit în cap să găsesc un restaurant cu specific italian pentru că mă puteam înțelege cu omul ca să-i explic de ce am nevoie. La al cincilea restaurant în care am intrat am rămas acolo trei ani și jumătate. 8 luni am dormit în cantina restaurantului pe o saltea”, au fost dezvăluirile făcute de Mario Mădălin Dumitru în sezonul 13 Chefi la cuțite. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton