; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mario Lopez, prietenul sau amantul Evei Longoria?

26 January 2010

Mario Lopez (36 de ani), prezentatorul show-ului America’s Best Dance Crew', îşi petrece tot mai mult timp în compania frumoasei Eva Longoria, iar soţul ei, Tony Parker, nu are nimic de obiectat. De ce oare?

Presa tabloidă de peste Ocean nu vede cu ochi buni relaţia strânsă de prietenie dintre actorul şi prezentatorul Mario Lopez şi starul serialului Neveste Disperate', Eva Longoria (34 de ani).

Eva este cea mai bună prietena a mea. Ne place să stăm în casă, să jucăm jocuri video, să ieşim să mâncăm sau să ne uităm la televizor', a explicat Mario, citat de labotana.com.

Faptul că soţul Evei, baschetbalistul Tony Parker (27 de ani), nu este gelos atunci când Mario îi ţine companie Evei în casa din Los Angeles, a alimentat zvonurile că Mario ar avea, de fapt, alte orientări sexuale.

Mario Lopez a fost căsătorit, în 2004, aproape trei săptămâni cu actriţa Ali Landry, căsătorie anulată după ce consoarta a aflat că partenerul ei a înşelat-o în seara dinaintea nunţii, la petrecera burlacilor, dar şi imediat după ceremonie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare