Homepage  / Vedete româneşti

Mario Fresh, schimbare de look radicală. Cum arată acum iubitul Alexiei Eram

Mario Fresh, schimbare de look radicală. Cum arată acum iubitul Alexiei Eram
6

de Roxana Mirea,

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști din generația tânără. Pe de altă parte, iubitul Alexiei Eram este și foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curect pe fanii lui cu activitățile sale. Mario este urmărit doar pe Instagram de peste 570 de mii de conturi. Mario Fresh și-a făcut o schimbare de look radicală și a împărtășit momentul cu fanii lui.

Mario Fresh, schimbare de look

Mario Fresh i-a surprins pe urmăritorii lui de pe rețelele sociale cu o schimbare de look radicală. Cântărețul le-a arătat fanilor săi momentul în care a ajuns la salon și i-a încurajat să ghicească în ce culoase își va vopsi părul.

Mario Fresh nu i-a mai ținut mult timp pe jar pe internauții care erau curioși să vadă ce schimbare și-a făcut. Ei bine, iubitul Alexiei Eram a apelat la un look inedit și și-a vopsit păul… roz.

„Prea mult roz in poza?”, a scris cântărețul în dreptul imaginii prin intermediul căreia și-a dezvăluit noua învățișare.

Mario-Fresh-schimbare-de-look-radicala.-Cum-arata-acum-iubitul-Alexiei-Eram-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Fanii lui au reacționat imediat și nu au ezitat să își spună părerea în secțiunea de comentarii. „Păpușa barbie”, „Senzație”, „Oooo, Maluma”, „Justin Bieber”, „Îți stă fain”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mario Fresh.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton