Homepage  / Vedete româneşti

Mario Fresh, detalii neștiute despre ruptura prieteniei cu Alex Velea și Antonia: „Oricum nu am mai colaborat bine”

Mario Fresh, detalii neștiute despre ruptura prieteniei cu Alex Velea și Antonia: „Oricum nu am mai colaborat bine”
8

de Ioana Maria,

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de 5 ani, iar cei doi au împărțit și bune și rele. Artistul a povestit cum a fost prima întâlnire cu părinții iubitei sale și de ce s-a terminat pritenia cu Alex Velea și Antonia.

Mario Fresh vine săptămâna aceasta la Întrebarea mesei rotunde și răspunde curiozităților lui Marius Manole și ale publicului.

Artistul povestește despre începuturile relației cu Alexia, dar și despre cum s-a cunoscut cu Alex Velea și ce a produs ruptura dintre ei, prin care au pus punct prieteniei și colaborării. “Cât de tare ne-am fi certat noi, n-aș avea cum să-l jignesc vreodată, el m-a adus pe drumul ăsta”, spune Mario. Cu toate că aparent nu există resentimente, nu ar mai lucra cu Velea în acest moment: “Oricum nu am mai colaborat bine”.

Mario Fresh răspunde cu sinceritate întrebărilor lui Marius Manole și spune despre momentul în care Alexia l-a prezentat părinților ei: “Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”.

Tot în această ediție Întrebarea mesei rotunde, artistul povestește cum gestionează criticile și comentariile răutăcioase, dar și de ce și-ar fi dorit să devină pilot de curse dacă nu ar fi avut talent la muzică.

Întrebat pe cine ar alege dintre Alina Eremia, Ruby și Antonia, dacă Alexia nu ar fi existat în viața lui, Mario răspunde cu onestitate: “Antonia a fost ca o mamă pentru mine”. Alegerea lui este Alina Eremia.

Marius Manole l-a așteptat pregătit pe Mario Fresh, cu masa plină de preparate precum cap de pește, mațe și creier, dar și alte specialități din această categorie. Gustă Mario vreun fel de mâncare sau alege să răspundă tuturor întrebărilor? Vedem la Întrebarea mesei rotunde.

mario-fresh-193008458_325716562259388_775777491521181518_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Noua ediție a show-ului online este disponibilă și poate fi urmărită aici.

Cine este Mario Fresh

Mario Fresh, pe numele său real Mario Galatan, este un cântăreț din România, originar din Iași. A debutat în muzică de la o vârstă fragedă. La numai șase ani, câștiga Festivalul Cerbul de Aur Junior și Festivalul Mamaia Copiilor. În 2011, reușea să ajungă până în semifinalele show-ului Românii au talent. Mentorul său este Alex Velea, iar o vreme tânărul artist a locuit în aceeași casă cu Velea și Antonia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton