Homepage  / Vedete româneşti

Mario Fresh, detalii din culisele relației cu Alexia Eram. Care este secretul poveștii lor de dragoste: „Merită toate cuvintele acestea în fiecare zi”

Mario Fresh, detalii din culisele relației cu Alexia Eram. Care este secretul poveștii lor de dragoste: „Merită toate cuvintele acestea în fiecare zi”
16

de Cristina Țapu,

Mario Fresh și Alexia Eram au o relație de aproximativ opt ani de zile, iar povestea lor de dragoste este foarte apreciată de către fanii lor, care abia așteaptă să-i vadă în fața altarului. Mario și Alexia sunt deschiși atunci când vine vorba despre viața personală și nu ezită să ofere detalii despre relația lor.

Mario Fresh are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, Alexia Eram

Mario Fresh are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, despre care spune că este cea mai răbdătoare persoană pe care o cunoaște. Conform artistului, nu există un secret al relației ideale, însă este esențial ca partenerii să se accepte cu bune și cu rele și să se sprijine atunci când este necesar. Artistul este de părere că răbdarea și compasiunea sunt cele mai importante calități ale iubitei sale.

Alexia Eram și Mario Fresh, ipostaze tandre în Bali  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Alexia este omul care mă înțelege si probabil cea mai răbdătoare ființă. Orice om care o cunoaște este un om norocos. O zic nu doar pentru că e un interviu în care oamenii trebuie să citească cuvinte frumoase, ci pentru ca Alexia merită cuvintele acestea în fiecare zi. Rezistăm pentru că ne acceptam amândoi cu bune si cu rele.

Trebuie sa găsești persoana care te vede chiar si atunci când ți-ai dori să fii invizibil. Persoana care îți vede tot si nu se sperie”, a declarat Mario Fresh, într-un interviu acordat pentru Unica.

Alexia Eram știe cum dorește să arate nunta cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de șapte ani și, deși ambii sunt foarte tineri, sunt întrebați adesea dacă se vor căsători curând. Invitată la podcastul Giuliei Anghelescu, Alexia Eram a pus capăt zvonurilor și a oferit un răspuns cât se poate de clar.

Fiica Andreei Esca a declarat că, în prezent, atât ea, cât și partenerul său, sunt în stadiul în care consideră că sunt prea tineri pentru a lua decizia de a se căsători și că fiecare aspect în viață vine la momentul potrivit.

În prezent, Alexia se concentrează asupra proiectelor sale profesionale, activând ca creatoare de conținut, în timp ce Mario Fresh se dedică carierei sale muzicale.

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a dezvăluit Alexia Eram, invitată la podcastul Giuliei Anghelescu.

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh

Mario Fresh a povestit cum a cunoscut-o pe Alexia Eram și cum a început relația lor. Artistul a mărturisit și că în relația lor nu a fost mereu totul roz, ba mai mult, vara trecută cei doi s-au despărțit timp de două luni.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos”, povestea Mario Fresh, în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram Mario Fresh – Alexia Eram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton