Homepage  / Vedete româneşti

Mario Fresh a împlinit 25 de ani și a sărbătorit departe de casă. Ce surpriză i-a pregătit iubita sa, Alexia Eram

Mario Fresh a împlinit 25 de ani și a sărbătorit departe de casă. Ce surpriză i-a pregătit iubita sa, Alexia Eram
12

de Cristina Țapu,

Zi de sărbătoare pentru Mario Fresh! Iubitul Alexiei Eram împlinește 25 de ani pe 9 august, iar surprizele s-au ținut lanț pentru el încă de la miezul nopții. Iată ce cadou inedit i-a pregătit cea care îi este aproape de opt ani!

Mario Fresh a împlinit 25 de ani și Alexia Eram i-a făcut o surpriză de proporții

Mario Fresh a împlinit astăzi 25 de ani și a fost surprins încă de la miezul nopții de cei apropiați. Spre deosebire de alți ani, el și cei dragi au ales să sărbătorească într-un mod diferit, nu într-un club, ci la munte, într-un complex turistic de lux din Poiana Brașov, alături de prieteni.

Mario Fresh și Alexia Eram au plecat acum două zile la Brașov, unde au petrecut și ziua de naștere a artistului. După miezul nopții, Mario a fost sărbătorit cu muzică lăutărească, iar surpriza a fost pregătită de iubita sa, Alexia Eram. „La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc cel mai mult”, a fost mesajul pe care fiica Andreei Esca l-a scris pe pagina personală de Instagram de ziua de naștere a lui Mario Fresh.

mario fresh 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mario Fresh are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, despre care spune că este cea mai răbdătoare persoană pe care o cunoaște. Conform artistului, nu există un secret al relației ideale, însă este esențial ca partenerii să se accepte cu bune și cu rele și să se sprijine atunci când este necesar. Artistul este de părere că răbdarea și compasiunea sunt cele mai importante calități ale iubitei sale.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de opt ani și, deși ambii sunt foarte tineri, sunt întrebați adesea dacă se vor căsători curând. Invitată la podcastul Giuliei Anghelescu, Alexia Eram a pus capăt zvonurilor și a oferit un răspuns cât se poate de clar.

Fiica Andreei Esca a declarat că, în prezent, atât ea, cât și partenerul său, sunt în stadiul în care consideră că sunt prea tineri pentru a lua decizia de a se căsători și că fiecare aspect în viață vine la momentul potrivit.

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh

Mario Fresh a povestit cum a cunoscut-o pe Alexia Eram și cum a început relația lor. Artistul a mărturisit și că în relația lor nu a fost mereu totul roz, ba mai mult, vara trecută cei doi s-au despărțit timp de două luni.

„Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublam. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uitam în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din București. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos”, povestea Mario Fresh, în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram Alexia Eram – Mario Fresh

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton