; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mario Cimarro se iubeşte cu Victoria din “Eva Luna”

25 January 2012

Vanessa Villaela, interpreta Victoriei din serialul Eva Luna' de la Acasă, este iubita actorului Mario Cimarro (pe care l-aţi văzut recent în Moştenitorii').

Cei doi sunt împreună de trei ani, iar Mario a însoţit-o de curând pe Vanessa la Miami, la premiera telenovelei Una Maid en Manhattan' (adaptarea pe micile ecrane a filmului Camerista', cu Jennifer Lopez în rolul principal). În acest serial marca Telemundo, Vanessa are tot un rol negativ.

Vanessa, care împlineşte 34 de ani pe 28 ianuarie, l-a cunoscut pe Mario pe platourile de filmare de la telenovela Trupul dorit' (2009) şi de atunci formează un cuplu. Mai mult, ei au scos chiar şi un album împreună, intitulat Tu deseo'.

Totuşi, cei doi actori au avut şi momente când nu s-au înţeles, declarând de mai multe ori că s-au despărţit. Însă, de fiecare dată, dragostea a fost mai puternică, iar Mario şi Vanessa au continuat să se iubească.

Ei îşi dau mereu mesaje de dragoste pe Twitter, vorbesc mult la telefon şi încearcă să se vadă cât mai des, chiar dacă Vanessa este în Miami pentru că filmează la Una Maid in Manhattan', iar Mario locuieşte în Los Angeles.

Paparazzi sunt oricum mereu pe urmele lor, mai ales că Mario e deja celebru pentru relaţiile sale tumultoase (actorul în vârstă de 40 de ani a fost acuzat că a agresat-o fizic şi verbal pe fosta sa soţie, Natalia Streignard).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare