; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mario Cimarro

Mario Cimarro, protagonistul telenovelei „Jurământul”, s-a logodit cu un fotomodel. Cum arată femeia mai tânără cu 11 ani

13 November 2019

Protagonistul faimoaselor telenovele „Pisica sălbatică', „Jurământul' sau „Trupul dorit', Mario Cimarro,  s-a afișat pe Instagram cu noua sa parteneră. 

Deși de câțiva ani nu mai apare pe micile ecrane, actorul a acceptat de curând să facă parte din juriul emisiunii „Dansez pentru tine Paraguay'. Chiar în cadrul acestui show de televiziune, Mario a prezentat-o public pe femeia cu care a decis să mai ofere încă o șansă iubirii. 

Mai tânăra sa iubită, Broni Gregus, are 27 de ani și este de origine din Slovenia. Se dedică de câțiva ani modellingului și în momentul de față îl însoțește pe Mario în Paraguay pe durata filmărilor emisiunii. 

„V-o prezint pe femeia vieții mele', anunța actorul în urmă cu câteva săptămâni pe postul de televiziune care difuzează concursul de dans. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

🍀❤️ #happiness#love#selfie#blondie#girl#slovak#bronigregus#smile#happybee#beauty

A post shared by Bee (@bronigregus) on

Cei doi comunică, potrivit celor de la People en Espanol, exclusiv în limba engleză, întrucât Broni nu știe să vorbească în spaniolă. Relația dintre cei doi se pare că este una destul de serioasă pentru că Mario Cimarro a decis să o ceară de soție pe Broni, potrivit fotografiilor postate de actor pe pagina sa de Instagram. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare