Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mario Cimarro nu-şi schimbă năravul

21 December 2010

Protagonistul telenovelei “O mare de pasiune” (difuzată în prezent de Acasă) nu scapă de loc de reputaţia de băiat rău. În timpul filmărilor la cea mai recentă telenovelă a sa, “Los herederos del Monte”, Mario a făcut abstracţie de indicaţiile regizorului şi, pe deasupra, a avut şi o altercaţie cu un coleg. În acest serial, Mario face din nou pereche cu actriţa Marlene Favela, alături de care a mai jucat în “Pisica sălbatică”.

.

Conform peopleenespanol.com, Mario a refuzat să se lase pălmuit de Marlene în cadrul unei scene intense. El a considerat că din această cauză personajul pe care îl interpretează ar părea slab în ochii telespectatorilor. Astfel, el a trecut peste indicaţiile scenariştilor şi ale regizorlului şi a filmat scena cum a vrut el.

Reacţia sa a fost intens criticată de colegii de platou, care sunt de părere că Mario este lipsit de profesionalism şi că are foarte mult tupeu. Mai mult, pe platourile aceleiaşi telenovele, Mario a sărit, plin de nervi, să-şi bată un coleg, însă cei din echipa de producţie au intervenit imediat, iar Cimarro nu a apucat să-i aplice acestuia vreo corecţie.

Mario a negat cele întâmplate şi spune că s-a obişnuit ca, de fiecare dată când începe filmările la o nouă telenovelă, să-l facă toţi arogant.

Mario nu se află la primul incident de acest gen. La filmările telenovelei “O mare de pasiune”, el a avut ceva de împărţit cu actriţa Ninel Conde.

Aceasta a declarat, de câte ori a avut ocazia, cât de grosolan şi impertinent este Mario. Actorul în vârstă de 39 de ani nu-şi arată caracterul urât doar la serviciu, ci şi în viaţa de zi cu zi.

În trecut, în timpul mariajului său cu actriţa Natalia Streignard, el a fost acuzat de violenţă fizică şi verbală. Natalia şi-a refăcut însă viaţa alături de soţul ei, omul de afaceri Donato Calandriello, cei doi aşteptând să se nască, în perioada următoare, primul lor copil.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare