; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mario Cimarro nu-şi schimbă năravul

21 December 2010

Protagonistul telenovelei O mare de pasiune' (difuzată în prezent de Acasă) nu scapă de loc de reputaţia de băiat rău. În timpul filmărilor la cea mai recentă telenovelă a sa, Los herederos del Monte', Mario a făcut abstracţie de indicaţiile regizorului şi, pe deasupra, a avut şi o altercaţie cu un coleg. În acest serial, Mario face din nou pereche cu actriţa Marlene Favela, alături de care a mai jucat în Pisica sălbatică'.

.

Conform peopleenespanol.com, Mario a refuzat să se lase pălmuit de Marlene în cadrul unei scene intense. El a considerat că din această cauză personajul pe care îl interpretează ar părea slab în ochii telespectatorilor. Astfel, el a trecut peste indicaţiile scenariştilor şi ale regizorlului şi a filmat scena cum a vrut el.

Reacţia sa a fost intens criticată de colegii de platou, care sunt de părere că Mario este lipsit de profesionalism şi că are foarte mult tupeu. Mai mult, pe platourile aceleiaşi telenovele, Mario a sărit, plin de nervi, să-şi bată un coleg, însă cei din echipa de producţie au intervenit imediat, iar Cimarro nu a apucat să-i aplice acestuia vreo corecţie.

Mario a negat cele întâmplate şi spune că s-a obişnuit ca, de fiecare dată când începe filmările la o nouă telenovelă, să-l facă toţi arogant.

Mario nu se află la primul incident de acest gen. La filmările telenovelei O mare de pasiune', el a avut ceva de împărţit cu actriţa Ninel Conde.

Aceasta a declarat, de câte ori a avut ocazia, cât de grosolan şi impertinent este Mario. Actorul în vârstă de 39 de ani nu-şi arată caracterul urât doar la serviciu, ci şi în viaţa de zi cu zi.

În trecut, în timpul mariajului său cu actriţa Natalia Streignard, el a fost acuzat de violenţă fizică şi verbală. Natalia şi-a refăcut însă viaţa alături de soţul ei, omul de afaceri Donato Calandriello, cei doi aşteptând să se nască, în perioada următoare, primul lor copil.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare