; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mario cimarro

Mario Cimarro nu şi-a schimbat comportamentul violent

24 November 2015

Actorul Mario Cimarro rămâne acelaşi bătăuş şi arogant de pe vremea când era căsătorit cu Natalia Streignard şi îi făcea acesteia zile amare.

mario cimarro

Conform tvnotas.com.mx, Mario a intrat recent într-un nou scandal. Nici nu a început bine filmările la noua sa telenovelă, „Vuelve temprano', realizată de Telemundo, că deja a dat frâu liber comportamentului său violent. Astfel că, în momentul în care colegul său de serial, Francisco de la O, a făcut o glumă la adresa sa, Mario a sărit ca ars şi l-a apucat de gât ca să-l bată. Acesta nu s-a lăsat mai prejos, aşa că, până la o adevărată încăierere pe holurile de la filmări, nu a fost decât un pas.

mario cimarrp

„Vuelve temprano' este remake-ul serialului chilian cu acelaşi nume din 2014, iar protagoniştii săi sunt Mario Cimarro şi Gabriela de la Garza. Anul acesta, Mario (44 de ani) a mai jucat în filmul de acţiune „The Black Russian', care a avut premiera în SUA, în octombrie.

Pe micile ecrane de la noi, actorul a fost văzut în telenovelele „Moştenitorii', „O mare de pasiune', „Trupul dorit şi „Jurământul'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare