; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mario cimarro

Mario Cimarro, încă un scandal!

26 May 2016

Telenovelistul renumit pentru caracterul său dificil – şi-a agresat iubite, colegi de filmări, ba chiar a abandonat proiecte când şi cum a vrut – este implicat într-un nou scandal, scrie presa mexicană: actorul ar fi luat bani cu împrumut de la fani, bani pe care „ar fi uitat', însă, să-i înapoieze.

mario cimarro

Totul s-ar fi petrecut la sfârşitul anului 2014, când, după un eveniment în Malaga, Spania, Cimarro (44 de ani) ar fi trimis un mail către membrele a două fan-cluburi, cerând bani pentru un proiect de telenovelă pe care îşi dorea să îl realizeze în Mexic. Suma strânsă atunci s-ar fi ridicat la 10.000 – 15.000 de euro.

Acum, după doi ani, timp în care proiectul respectiv nu s-a concretizat, una dintre fostele fane ameninţă că are toate dovezile necesare şi că îl va da în judecată pe Mario Cimarro pentru a-şi recupera banii împrumutaţi, scrie radioformula.com.mx.

Potrivit aceleiaşi surse, Pilar Grande e numele femeii, care susţine că a fost dată afară din fan club după ce şi-a anunţat intenţiile şi că e singură în demersul ei pentru că alte femei care i-au dat bani lui Cimarro au făcut-o fără ştirea soţilor şi preferă să piardă banii decât să aibă scandal în casă.

Mario Cimarro va reveni anul acesta pe micile ecrane, la cinci ani de la ultima sa telenovelă, „Los herederos del Monte' (tradusă „Moştenitorii' la Acasă), în „Vuelve temprano', o producţie Telemundo, adaptarea unui serial de mare succes din Chile, în care Cimarro este poliţist.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare