Homepage  / Vedete / Vedete străine

Mario Cimarro în scandal cu compania Telemundo: „Este un abuz! E ilegal ce fac”

Mario Cimarro în scandal cu compania Telemundo: „Este un abuz! E ilegal ce fac”

de Redactia Tvmania

Actorul de telenovele Mario Cimarro (47 de ani) a pornit un întreg scandal împotriva companiei Telemundo, în cadrul căreia a realizat cele mai de succes proeiecte ale sale.

Mario Cimarro are aproape 10 ani de când nu a mai avut nici un proiect de televiziune, mai exact din 2011 când a fost protagonistul telenovelei „Los herederos del Monte”, alături de Marlene Favela. Absența sa din telenovele a fost justificată de actor în cadrul unui filmuleț postat pe Instagram în cadrul căreia îi învinuiește pe cei de la Telemundo că i-au oferit VETO în cadrul producțiilor. Asta înseamnă că acestuia i s-a refuzat participarea în orice proiect chiar dacă nu a fost vorba de compania în cauza.

 „Mi s-a oferit veto de către cei de la Telemundo în urmă cu 10 ani pentru că am îndrăznit să pun mâna pe telefon și să îmi sun șefii atunci când am observat că unui coleg de-al meu i s-au furat banii. Mai exact compania a pus mâna pe 10.000 de dolari, e un obicei pe care Telemundo îl practică destul de des în special cu actorii din distribuție care sunt mai slăbuți aceștia nefiind plătiți cum se cuvine. I-am sunat și i-am rugat să îi dea înapoi suma respectivă, lucru pe care l-au și făcut ulterior. Când proiectul a ajuns la final m-au concediat și au făcut o întreagă campanie împotriva mea de defăimare”, a acuzat actorul.

 

 

Cu toate astea, Mario Cimarro și-ar dori să revină la muncă și își roagă fanii să îl susțină:

„Mi-ar face o deosebită plăcere să joc iar în telenovele pentru voi, asta e pasiunea mea. Vreau să am proiecte în spaniolă, limba mea. Cred că singura posibilitate de a reveni este ca voi să îi rugați pe cei de la Telemundo să ridice acest veto pe care mi l-au pus. Ceea ce fac este un abuz, e ilegal.

Publicația People en Español a menționat în cadrul unui articol că i-au contactat pe cei de la Telemundo, însă aceștia au precizat că „nu au comentarii cu privire la acest subiect”.

Mario Cimarro actor mexican de origine cubaneză, a devenit cunoscut datorită rolurilor sale din  telenovelele Pisica sălbatică (2002), Jurământul (2003) și Trupul dorit (2005).

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton