; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marina voica vine in premiera sa cante la te cunosc de undeva 4

Marina Voica vine să cânte la “Te cunosc de undeva!”

15 September 2016

Marina Voica vine sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20.00, în premieră la Te cunosc de undeva!', să cânte împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, câteva dintre cele mai îndrăgite melodii din repertoriul propriu, într-un moment emoționant.

[Not a valid template]

M-am simțit extraordinar de bine pe scena de la Te cunosc de undeva!'. Și am avut emoții foarte mari! De altfel, nici nu am putut dormi în noaptea dinaintea filmării, din cauza emoțiilor. Am fost foarte concentrată, pentru că era ceva neobișnuit pentru mine să cânt live – în condițiile în care n-am avut timp să repetăm foarte mult, eu fiind o persoană foarte meticuloasă -, alături de un tânăr care cântă foarte bine, precum Florin, și îmi doream să iasă foarte bine. Le mulțumesc băieților din trupă că m-au susținut și am fost mândră să fiu acompaniată de niște băieți atât de talentați și pretențioși. Și sper că și ei au fost mândri de mine', spune marea artistă Marina Voica.

La fel de mândri și de emoționați s-au simțit și FreeStay, în frunte cu Ristei. A fost un moment emoționant pentru noi. Și ne-am simțit extraordinar de bine. Doamna Marina Voica este o superprofesionistă! A fost o provocare pentru noi și am vrut să ne ridicăm la nivelul dumneaei, știind că are la bază școala rusească de muzică, una dintre cele mai riguroase din lume. Suntem și noi la fel de mândri că am cântat împreună!', spune Florin Ristei.

Cum vor reacționa cei patru jurați și prezentatorii show-ului la întâlnirea cu marea artistă Marina Voica, veți vedea sâmbătă, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare