Homepage  / Vedete româneşti

Marina Nițoiu, avanpremieră la viața cu copii. „Probabil Daniel va alerga mai mult pentru că…”. EXCLUSIV

Marina Nițoiu, avanpremieră la viața cu copii. „Probabil Daniel va alerga mai mult pentru că…”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

Deși lucrează la posturi diferite, ba chiar s-au ocupat în același timp amândoi de Meteo sau Sport, Marina și Daniel Nițoiu nu sunt într-o competiție. Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV și corespondentul Pro TV sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani și știu foarte bine ce funcționează perfect pentru ei. Inclusiv cum se vor redistribui sarcinile în momentul în care vor deveni părinți.

Marina și Daniel Nițoiu sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani și, deși lucrează la posturi concurente, cei doi nu au lăsat acest lucru să le influențeze în vreun fel relația. Urmăresc cu pasiune transmisiunile sportive, își doresc să ajungă să vadă pe viu o finală Champions League, abia așteaptă să aibă propria casă și deja știu cine va duce copii la școală… când vor deveni părinți.

Aflăm mai multe detalii chiar de la Marina Nițoiu, prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV!

În general, până unde te avânți când vine vorba despre experimentat diverse?

 Încă n-am găsit limita. Sunt o persoană activă și oricând gata să încerc ceva nou. Mai am pe lista multe de încercat. Încă n-am făcut rafting, n am zburat cu elicopterul și nici bungee jumping n-am încercat. (râde) Cred că îmi plac toate aceste activități pentru că îmi reamintesc că sunt mult mai puternică decât cred uneori că sunt.

 Dar în televiziune, ce alte formate ți-ar plăcea să încerci?

Gândiți-vă că sunt la bază actriță, așa că, mă pot adapta în orice situație. Dacă ar fi să mă implic într-un nou format, mi-ar plăcea să aduc în atenția publicului și mai mult poveștile sportivilor. Consider că avem nevoie de mai multe modele și că lumea sportului oferă exemple bune de urmat mai ales pentru tânara generație.

La tine, sportul face parte din „fișa postului”. Acasă, în schimb, ce programe îți place să urmăreșți?

 Umăresc în fiecare zi știrile și îmi plac mult serialele de comedie și documentarele.

Care este sportul preferat al soțului tău?

Fotbalul. Dar în ultimul timp aș putea spune că a devenit „campion” la Play Station. (râde)

marina-nitoiu-si-daniel-nitoiu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Apropo, cu ce echipe de fotbal țineți? Dacă este cazul…

A fost o vreme când și Daniel prezența știri din sport și atunci era direct interesat de fenomen. Practic, făcea parte din meseria noastră să fim conectați la ce se întâmpla zi de zi. Acum urmărește mai mult evenimentele mari și amândoi visam să vedem o finală Champions League pe viu și o finală de Grand Slam.  Din campionatul nostru nu avem o preferință anume pentru vreo echipă. Sezonul trecut eu pot să spun că am ținut cu Farul, mi-am dorit să câștige campionatul pentru parcursul frumos pe care l-a avut echipa. Sezonul acesta, nu am o preferință.

Și cine este cel mai competitiv dintre voi doi?

Daniel spune că eu.

marina-si-daniel-nitoiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Dar în momentul în care vă veți mări familia, dintre voi doi… cine crezi că va alerga mai mult după copii?

 O să vedem exact la momentul respectiv. Probabil Daniel va alerga mai mult pentru că nu are permis (râde), eu o să-i duc cu mașina.

Ce alte planuri ți-ai făcut pentru acest an? Pe plan personal, profesional…

Planuri am mereu multe. La ce visez exact prefer să nu va spun pentru că sunt superstițioasă. Recunosc însă că pe termen lung îmi doresc să fac tot televiziune. Iar pe lângă dorințele legate de carieră, sper să reușesc să-mi îndeplinesc și visul de a avea casă mea. În rest, să fiu sănătoasă, înconjurată de oameni buni, să văd de pe stadion o finală de UCL, una de Grand Slam și o cursă de F1.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton