; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Femei de 10 barbati de 10

Marina Almășan și Mircea Radu au pregătit două ediţii speciale, azi şi mâine, ale emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10”

29 November 2017

Emisiunea „Femei de 10, Bărbați de 10' aduce Ziua Națională mai devreme la TVR 2. Miercuri, 29 noiembrie și joi, 30 noiembrie, de la ora 16.40, Marina Almășan și Mircea Radu vor da la startul, într-o ediție specială „Femei de 10, Bărbați de 10', unui concurs inedit, plin de umor, muzică și bună dispoziție. Șase străini care trăiesc de multă vreme în România se vor întrece să demonstreze cât de „buni români' au devenit. Premiul de popularitate este atât atractiv, cât și tradițional: un porc pentru Crăciun.

 

În concursul „Femei de 10, Bărbați de 10' sunt  invitaţi directorul Centrului Cultural Rus, de pe lângă Ambasada Rusă, un artist din Portugalia, stabilit la Arad, un diplomat de la Ambasada Chinei, managerul lanţului „Jerry’s Pizza', din SUA, un medic dermatolog din Nigeria, stabilit în România și BU, cântăreața din Cuba. Jurații vor fi solista de muzică populară Daniela Condurache și actorii Adriana Trandafir și Ovidiu Niculescu.

Intrați în competiție, străinii vor descoperi că probele nu sunt ușoare, iar juriul va trebui să decidă cât de bine vorbesc ei limba română, cât de pricepuți sunt la gătitul bucatelor tradiționale românești, în ce măsură cunosc frumusețile țării noastre, dar și cât de avizați sunt în ceea ce privește personalitațile din istoria României. Pentru punctajul final, cei șase concurenți trebuie să arate şi cât de bine se pricep să joace dansuri populare românești.

„Indiferent că sunt diplomați, sau artiști, chiar dacă s-au stabilit definitiv în România sau stau temporar, după ani petrecuți în țara noastră, invitații au mărturisit că se simt în România ca acasă și că și-au propus să-și facă aici viitorul. Va fi o competiție incitantă și plină de umor, cu muzică românească și străină și cu foarte multe surprize!', a declarat Marina Almășan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare