; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marina Almasan_1816 2

Marina Almăşan face casting pentru „Asistenta N°1”

15 November 2013

Marina Almasan_1816-2Realizatoarea lansează, în ediţia din 16 noiembrie a emisiunii 37° C  de la TVR 1, la ora 14.35, un concurs menit să o descopere pe cea mai bună asistentă medicală din ţară.

„Asistenta N°1' este cea mai bună asistentă medicală din România, încă nedescoperită, dar care va fi cunoscută tuturor în ultima ediţie a emisiunii din acest an, în urma concursului care se va derula atât în cadrul fiecărei ediţii 37° C, cât şi pe pagina de Facebook a emisiunii.

Juraţii concursului vor fi atât medici de renume din România, cât şi pacienţi celebri – personalităţi din diferite domenii care s-au aflat, la un moment dat, pe patul de spital.

Cei care doresc să recomande o asistentă pot trimite la redacţia emisiunii 37° C o fotografie a acesteia, însoţită de o prezentare informală, poate chiar cu situaţii-limită în care respectiva asistentă şi-a dovedit calităţile.

Marea învingătoare va primi o mulţime de premii: un Revelion de vis, împreună cu partenerul de viaţă, şi o ţinută purtând semnătura designerului Liliana Ţuroiu, o călătorie de documentare la celebrul Spital Acibadem din Istanbul, precum şi dotări de invidiat pentru bucătăria de acasă.

Ediţia din 16 noiembrie are şi alte argumente cu care Marina Almăşan îşi poate convinge telespectatorii să rămână cu TVR 1 de la 14.35: Viorel Lis va afla, în sfârşit, de la o somitate medicală, că prostata este o glanda şi nu o boală, un celebru vindecător din Nigeria ne va ajuta să scăpăm de acnee, iar publicul spectator va cădea în cursa întinsă de realizatoarea TVR, care mizează, cu succes, pe ceea ce înseamnă efectul Placebo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare