Homepage  / Televiziune

Marina Almășan, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu tatăl ei. „A fost un mic dictator”

Marina Almășan, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu tatăl ei. „A fost un mic dictator”
3

de Roxana Mirea,

Marina Almășan a făcut declarații emoționante despre relația cu tatăl ei. Prezentatoarea TV a mărturisit că a avut o copilărie lipsită de afecțiune din partea tatălui ei, într-un interviu plin de dezvăluiri surprinzătoare și înduioșătoare.

Marina Almășan, despre relația cu tatăl ei

Echipa emisiunii „În oglindă”, difuzată vineri, de la 22:00, la Kanal D2, continuă să aducă în prim-plan personalitati si subiecte relevante publicului. Marina Almășan, cunoscută jurnalistă și prezentatoare, vine vineri la „În oglindă”, emisiunea moderată de Mihai Ghiță, la Kanal D2. Aceasta a făcut o mărturisire surprinzătoare cu privire la relația complicată pe care a avut-o cu tatăl ei.

Marina Almășan l-a descris pe cel care i-a dat viaţă drept un om aspru și a afirmat că a avut o copilărie lipsită de afectiune din partea acestuia. Într-o remarcă emoționantă, Marina Almăşan a adăugat: „Nu-mi amintesc să mă fi luat vreodată tata în brațe și să mă sărute pe obraji. Acest gest nu exista în copilăria mea.”

marina-almasan-la-in-oglinda_kanal-d2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Declaratiile oneste facute de Marinei Almășan la „În oglindă” arată curajul și deschiderea acesteia de a vorbi despre o temă sensibilă și universală – relația cu părintele. Mulți oameni se confruntă cu astfel de experiențe din copilărie și se vor regăsi probabil în povestea de viaţă a Marinei Almăsan.

 „Tata a fost un om aspru cu noi. A fost un mic dictator pentru că a avut o copilărie grea. Nu a știut să își arate dragostea”, a mai adăugat aceasta.

Nu pierdeți vineri, de la la 22:00, la Kanal D2, un interviu emoţionant, cu Marina Almăşan, în emisiunea moderată de Mihai Ghiţă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton